„Acum, sunt de trei ori mai multe”. Doi factori au contribuit în ultimele săptămâni

De aproape trei ori a crescut numărul mașinilor expuse spre vânzare în curtea „Drăgăicii”.

Autoturisme se găsesc acum nu doar pe stânga (cum intri), ci și pe dreapta și în spate.

„Până de curând în spațiul nostru de la talcioc erau în jur de 60 de mașini. Acum sunt între 180 și 200. Tariful perceput e de 3 lei pe zi. Faptul că a crescut numărul mașinilor convine tuturor. Oferta e mai bogată, cumpărătorii mai numeroși, iar administrația pieței câștigă mai mulți bani pe care îi poate investi în modernizări”, ne-a declarat Daniel August, director SC Piețe, Târguri și Oboare Buzău.

Două ar fi motivele creșterii numărului de mașini de la talcioc.

În primul rând, faptul că s-a instituit taxă (2 lei/oră) în parcarea publică din fața talciocului.

Înainte, aici era câteva zeci de mașini expuse spre vânzare, acum nu mai e niciuna.

În al doilea rând, comercianții de mașini aduse din vestul Europei, au fost speriați de noul utilaj al Urbis care ridică din oraș turismele parcate ilegal dar și pe cele scoase la vânzare.

Decât să achite o amendă de 600 de lei, aceștia au găsit că e mai convenabil să plătească până în 100 de lei/lună la talcioc.

Citește și articolul: Cel mai mic preț la pâine din supermarketurile din Buzău ?

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

3 comentarii la „„Acum, sunt de trei ori mai multe”. Doi factori au contribuit în ultimele săptămâni

  • Domnul Tereaca, daca tot prezentati zilnic marile realizari ale administratiei…in prima zi de Paste nu a fost deloc apa calda la robinetul RAM -ului si nici azi nu este. Platim apa rece care este la robinet la pret de apa calda care nu mai vine cu toata insistenta. Oare cei pe care ii preaslaviti zilnic, contra cost probabil, au apa calda la robinet? Intrebam si noi asa….de amorul artei pentru ca ori nu primim raspuns ori nu intereseaza pe nimeni!

  • Mașinile scoase la vânzare din talcioc ,au ajuns acolo dintr-un oarecare motiv ,altfel proprietarii lor nu le-ar fi vândut .Faptul că ele sunt în marea lor majoritate vechi ,poluează atmosfera foarte mult și se strică des .Ce ar fi cel mai bine e să fie toate casate la categoria „rabla „

  • Deci…am avut dreptate domnul Auras. Cainii latra…ursul merge !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.