Acum! Tamponare urâtă la CAR Ductil. Iată cum s-a întâmplat

Tamponare de manual astăzi la ora 13.00 la intersecția dintre Bd. N. Titulescu și Democrației, lângă policlinică și CAR Ductil.

Șoferul autoturismului Opel de culoare albastră venea dinspre Democrației și n-a respectat semnificația indicatorului stop de la intersecția cu Bd. Nicolae Titulescu.

Acesta a continuat ca și cum ar fi avut prioritate, iar în mijlocul intersecției a izbit autoturismul VW Jetta care se deplasa regulamentar. 

„Am avut noroc cu faptul că mașina e nouă și de calitate. Dacă eram cu o Dacie praf ne făcea. Ne rupea mașina în două. A venit cu o viteză incredibilă pentru oraș. Vina îi aparține sută la sută. Avea stop. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a aruncat în stâlpul ăsta de aici sau pe trotuar peste vreun pieton. Soția mea e rănită la gât, a luat-o salvarea la spital”, ni s-a plâns șoferul nevinovat, de la volanul autoturismului VW.

„Îmi pare tare rău. Recunosc, sunt vinovat. O clipă de neatenție. Sunt din Siriu, am venit cu niște rude la un consult aici la policlinică. Vorbeam cu rudele de pe bancheta din spate despre boală, despre medicamente și n-am văzut stopul. Îmi cer scuze domnului pe care l-am lovit și îi mulțumesc lui D-zeu că n-a fost mai grav”, a spus, cătrănit, șoferul vinovat. 

 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.