Acum. Trei noi locuri de joacă în oraș. Unde se fac

Imaginile au fost surprinse în urmă cu câteva minute în cart. Unirii Sud la blocurile turn situate vizavi de unitatea militară (în capătul str. Spiru Haret).

După lupte „seculare” purtate (inclusiv în justiție) cu un vecin care folosea spațiul respectiv în interes propriu, Primăria Buzău a reușit. Merite are încăpățânatul de Toma, pentru că dacă ar fi fost alt primar proiectul fie n-ar fi început, fie ar fi fost abandonat pe parcurs (cititorii înțeleg foarte bine de ce).

Dar, cum din pricina lui Toma mafia penală care controla orașul a fost forțată să-și ia o pauză de patru ani, acest proiect – ca și altele – a putut fi dus la capăt.

Un loc de joacă nou a fost inaugurat zilele trecute și pe strada Penteleu, în locul unor garaje.

În decembrie a fost inaugurat și locul de joacă din noul parc Ștefan Frățilă (în spatele catedralei Sf. Sava).

În aceste zile se lucrează la alte două noi locuri de joacă. Unul în curtea Școlii nr. 16 și altul în cartierul Micro XIV (zona Simila – str. Iazului – stadion Concas).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Acum. Trei noi locuri de joacă în oraș. Unde se fac

  • Un loc de joaca pe Str Napoca, în fata blocului de 4 etaje, oricum nu este îngrijita aria. Copiii din zona Str Ion Baiesu-Str Napoca, nu au un asemenea perimetru. Multumesc!

  • Auras ai promis că ne spui și cat costa întreaga investiție !!! Sa nu ne trezim că plătim de 10 ori peste prețul corect.

  • Auras te rog frumos să publici prețul investiției !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.