„Acum v-ați găsit ?”. Ce spun și vecinii de la Happy Cinema

Unii dintre buzoieni au remarcat că în aceste zile pe clădirea Aurora Mall s-au amplasat inscripții care anunță noul cinema din Buzău.

Comentarii pe facebook

„Acum v-ați găsit să faceți cinema ? Când e interzis ?”

„Ați ales cel mai prost moment posibil”

„Se va deschide la toamnă ? Care toamnă ?”

Happy Cinema: „E dramatic, dar nu am dat niciun om afară”

Reporterul buzoienii.ro a stat de vorbă pe tema situației gri a cinematografelor din Romnia cu unul dintre acționarii Happy Cinema din Galleria Mall.

„E dramatic ce se întâmplă pentru noi. Deocamdată nu am dat niciun om afară, în toate cele șase cinematografe deținute de noi. E vorba de peste 40 de oameni. Toți sunt în șomaj tehnic. Nu știm ce va urma, afacerea e puternic afectată. O previziune ar fi să putem da din nou filme prin august-septembrie, vânzând bilete doar pentru jumătate sau sfert din sală. Temerea noastră e că și atunci când se va permite oficial, vor fi clienți de-ai noștri circumspecți. Tot anul pare compromis”, ne-a declarat dna Ecaterina Piperca, acționar la Happy Cinema.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„Acum v-ați găsit ?”. Ce spun și vecinii de la Happy Cinema

 • E foarte bine, oricum Cinema City va deschide dupa ce masurile de relaxare vor aparea.
  Are lumea de unde sa aleaga, cu toate ca lumea tot la Happy Cinema vor merge, deoarece pretul biletelor la Cinema City o sa fie un pic mai mari, cred eu.
  Acum mingea este in terenul Cinema City, sa vedem cu ce oferte vor veni, incat clientii Happy Cinema de pana acum, sa vina la acest cinema numit Cinema City.
  Chiar daca au pus afisajul publicitar, l-au pus deoarece este o oportunitate buna de a termina mallul, mai ales ca acum nici un om nu are voie sa intre in nici un fel de mall.
  Inaugurarea va avea loc atunci cand va exista relaxare totala!

 • Tot respectul pentru cei care incearca sa isi pastreze angajatii, in ciuda tuturor acestor dificultati! Acest lucru dovedeste, in primul rand, responsabilitate fata de cei din jur si, in al doilea rand, faptul ca nu profitul este totul!
  Cred ca puteti da lectii multor firme – care se vor in top 10 – stiu ele cine – si care au raportat profituri marite dar, motivand criza sanitara sau bursele, isi dau afara oameni.
  Respect! M-ati castigat de client saptamanal in momentul cand va trece aceasta criza! Si curaj – vom trece si peste asta!

 • Ciprian poate tu te vei duce in continuare la happy cinema,eu unul abia asteptam sa se deschida cinema city,sa nu mai intepenesc pe scaunele alea inguste si sa nu vad din cauza persoanei din fata la cat de “bine” au fost asezate scaunele si sincer e foarte aiurea sa te afli la un film si sa auzi sunetul din sala cealalta…

 • Asta e clar, Nutuz. Si eu asteptam demult acest cinema, deoarece in Bucuresti mergeam numai la acest cinema. Cinema City este altceva, dar sa ne bucuram si de Happy Cinema pentru ca Buzaul a avut un singur cinema, cei de la Cinema Dacia, inainte sa vina cei de la Happy. Ne-au daruit acele premiere si trebuie sa le multumim. Venind vorba de Cinema City, este altceva acest cinema, de la scaune, pana la sunet si imagine. Poate vom avea si 4DX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.