Acuze grave ale primarului Toma la adresa fostului șef al Tribunalului: „Mi-a propus niște chestii pentru un om de afaceri de la Drăgaică”

Ruptură totală a primarului C-tin Toma de consilierul PSD – C-tin Florescu, fost șef al Tribunalului Buzău.

Contrele dintre cei doi din ultima ședință a Consiliului Local, când Florescu a votat (din nou) împotriva primarului, l-au făcut pe Toma să facă în direct la Campus Tv câteva dezvăluiri:

„Domnul Florescu a venit la mine, în prima jumătate a anului, să-mi propună niște chestii. Mai exact să încalc legea în favoarea domnului Bilghiru de la Drăgaică. Știți povestea, dânsul ocupa ilegal 150 de metri pătrați la Drăgaică din domeniul public, pentru care nu a plătit ani la rând chirie. N-am vrut să închid ochii cum mi s-a propus, i-am tras obloanele peste terasa de unde vindea mici la Drăgaică. De atunci, s-a sucit domnul Florescu față de mine și a început să-mi pună contre în Consiliul Local atât în privința Companiei de Apă, cât și a polițiștilor locali. Știu că e un om inteligent și cult, dar acum e rău intenționat”.

Primarul consideră că ar fi oportun ca drumurile sale și ale omului politic C-tin Florescu ar trebui să se despartă:

„Îi cer domnului Florescu să-și dea demisia. Atât din PSD, cât și din Consiliul Local. Prin ultimele acțiuni mi-a arătat că dânsul nu este nici de partea buzoienilor, nici a PSD. Eu mi-aș fi dorit ca dânsul prin experiența juridică pe care o are să mă ajute, să-mi dea sfaturi utile. Dânsul însă mai rău mă încurcă. Chiar mă gândesc și asupra modului în care a condus Tribunalul Buzău, unde pierd mai toate procesele. Poate s-au mai schimbal lucrurile, dar a rămas o oarecare inerție”, a spus Toma.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în zilele următoare.

Citește și articolul: Răspunsul lui Florescu către Toma: „Nu-mi dau demisia. Să mă dea afară. I-am cerut doar să discute cu Bilghiru”

Cel mai probabil, Florescu se va retrage, întrucât o conciliere dintre cele două tabere e greu de crezut a se mai putea întâmpla.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Acuze grave ale primarului Toma la adresa fostului șef al Tribunalului: „Mi-a propus niște chestii pentru un om de afaceri de la Drăgaică”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.