Acuze la adresa constructorului drumului Mărăcineni – Podu Muncii

„Vă place ? Așa arată trotuarul din fața casei și curtea. Plin de noroi și apă”

Ce s-a întâmplat ?

„Muncitorii au demolat zilele trecute rigola, fusese construită prost. În loc, ca să astupe șanțul, au adus balast. Au venit ploile și iată ce a rezultat”

Joi, Săpoca, drumul județean
Duminică, în același loc

„Și-au ales un moment foarte prost să facă lucrările astea. Dar noi, riveranii drumului județean Săpoca – Cernătești, cu ce suntem de vină. V-am trimis un filmuleț. Se vede cum din rigolă se scurge apă către curțile noastre, dar și o rigolă care se termină brusc”

Inclusiv Prefectura Buzău a criticat rigolele de pe Drumul Județean

„Avem probleme foarte mari cu rigolele recent construite pe DJ203K în localitățile Cernatesti și Beceni. Acestea nu au panta corespunzătoare astfel încat se inundă gospodariile din zonă”

Citește și:

https://www.buzoienii.ro/emisiunea-visuri-la-cheie-a-venit-la-spataru-vezi-aici-pentru-cine/
loading...

6 comentarii la „Acuze la adresa constructorului drumului Mărăcineni – Podu Muncii

 • Sa le dati bani in plus celor de la firma constructoare, domnule Neagu! Chiar nu vedeti bataia de joc la adresa noastra? Dupa ce ca lucreaza incet, lucreaza si prost! Ce dracu, e un drum judetean, nu o autostrada!

 • Adică ambii, Constructorul și Proiectantul sunt amatori. Să fie amatori pe proprietățile lor. Cine le-a dat contractele și cine a verificat ce fac ei acolo? CJ cu profesioniștii deja consacrați în rateuri și nepăsare. Simplu pentru reporter și restul lumii să arunce pe constructor. Ăla e un SRL. L de la răspundere limitată. Răspunderea în fața oamenilor o au cei investiți de ei cu încrederea că vor face bine ceva. Ce mai plouă… Se rezolvă cu niște poze la final (peste multi ani), cu panglici tăiate cu demnitatea cuvenită și cu articole laudative. S-a mai făcut ceva. A durat mult mai mult decât era estimat, a costat mult mai mult, au fost și victime colaterale cărora le mulțumim pentru sacrificiu, da’ s-a făcut. Așa e în tenisul amator. Să fim recunoscători binefăcătorilor noștri!

 • UNDE ESTE CIOLACU IN ACESTE MOMENTE? UNDE ESTE NEAGU CEL VITEAZ?
  ROMÂNII SUNT NIȘTE LAȘI.
  TREBUIA SĂ NE UNIM ȘI SĂ BLOCAM TOT PÂNĂ SE INTERVENEA CONFORM PE ACEST DJ!
  DRUMUL PANA LA VINTILĂ ESTE UN COȘMAR! PODURI INCHISE UNDE NU LUCREAZĂ NIMENI. SEMAFOARE UITATE ETC…
  BATJOCURĂ
  AȘTEPTĂM RASPUNSURI!
  CU RESPECT NELU VASILACHE!

 • Acum vreo 10 zile, Em. Neagu spunea ca va finanta performanta : se referea la noua echipa de fotbal; in celelalte domenii nu știu dacă e vorba de asa ceva, in special in infrastructura unde undele firme care au câștigat licitațiile lucrează destul de modest ( lucrari de calitate slaba, costuri depasite in mod regulat si deliberat, termene depasite etc ) La fostul spital Bratianu ar fi putut sa refaca macar gardul: la fundatie s-au folosit in general vechile materiale si peste citiva ani incep problemele)

 • Răspuns pt anonim. Gardul nu putea fi refăcut, cred că e monument istoric. Am citit un articol că pe al se văd urme de gloanțe trase de nemți după 23 august.

 • PENTRU CEI DIN SAPOCA SI CERNATESTI SE REYOLVA ASTFEL……FACI MATA PLINGERE LA POLITIE SAU PROCURATURA DOAR AVETI JURISTI INTELIGENTI NU CONTEAZA CA PRIMARULESTE P.S.D… CALITATEA LUCRARII SI TREBUIE UN EMAIL CATRE PRIMARUL BUZAU++ CORP CONTROL DACA AREEE!!! SPRE STIINTA IDEM NEAGU ASTA C.J FOARTE SERIOS PERSONAJ…………………SI DACA DORITI ……EVALUATI PAGUBELE SI LE ANEXATI IN PLINGERE DLOR …NU VA AJUTA ZIARUL SI NICI ALTCINEVA DOAR LEGEA……………………SUCCES………SI DACA SE PUNE LA SERTAR MERGE+TI MAI DEPARTE…..MAI SUS IN ORDINE IERARHICA CAM ATIT EDILILOR DIN SAPOCA SI CERNATESTI………………….. DE CONTRIBUABILUL SUFERA ..DECI PE CINE REPREZENTATI DVS!!! …. DUPA ALEGERI…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.