Ad. Mocanu: „Astăzi s-a atins apogeul unei încercări de lovituri de stat. Jos labele de pe justiție”

Deputatul PMP Buzău, Adrian Mocanu, a emis astăzi un comunicat de presă după anunțul făcut de ministrul justiției, Tudorel Toader, referitor la modificările ce se doresc a fi aduse legilor justiției.

Sub titlul „Jos labele de pe Justitie! Lasati Presedintele tarii in pace! Nu ignorati vointa a peste 6 milioane de romani!”, deputatul buzoian a semnat un comunicat acid la adresa PSD și a ministrului justiției:

„Asist cu stupoare cum astazi s-a atins apogeul unei incercari de “lovituri” la statul de drept prin insasi mana care ar trebui sa-l protejeze: JUSTITIA. Astazi, 23 august 2017, PSD vrand parca sa marcheze, nu prin defilare si lozinci comuniste, aceasta zi nefasta in istoria tarii a dat un atac la Presedintie prin propunerile de modificare a legilor justitiei. Tudorel Toader vrea ca Presedintele Romaniei sa fie exclus din procedura de numire a sefilor DNA, DIICOT si a Procurorului General . Printre alte propuneri se doreste si ca Inspectia Judiciara sa se subordoneaza politic. Asadar, sunt vizate legile 303/2004 (statutul judecatorilor si procurorilor), 304/2004 (privind organizarea judiciara) si 317/2004 (privind CSM), nu insa si Codul penal – amnistia, gratierea si abuzul in serviciu. Ca totul sa fie in chipul cel mai stalinist cu putinta, Tudorel Toader a refuzat la finalul conferintei de presa de astazi sa raspunda intrebarilor jurnalistilor si a anuntat ca a refuzat invitatiile tuturor televiziunilor pentru a vorbi despre propunerile de modificare a legilor justitiei, prezentate astazi. Cu toate ca aceste propuneri vor fi dezbatute si nu poate fi vorba despre adoptarea prin OUG ramane o intrebare: pana unde vor merge cei de la Putere in incercare lor de a subordona Justitia unor interese de grup si de partid? Cu succese sau nu, Presedintele tarii a fost votat de peste 6 milioane de romani…cu vointa lor ce facem?
Deputat PMP Buzau, Adrian Mocanu”

loading...

Un comentariu la „Ad. Mocanu: „Astăzi s-a atins apogeul unei încercări de lovituri de stat. Jos labele de pe justiție”

  • Mălai -mare nu te mai c. în cărare. Știi tu ce e ăla stat de drept și ce e aia lovitură de stat, zevzecule.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.