Ad. Mocanu și Bădulescu, cap în gură dat peneliștilor

Zâmbete de satisfacție ieri pe chipurile senatorului Bădulescu și deputatului Ad. Mocanu.

Cei doi fruntași pemepiști de la Buzău chiar aveau motive de bucurie.

Pe lângă poza de mai sus, pe adresa redacției cei doi parlamentari au trimis și un comunicat în care anunță trecerea la PMP a unei hălci considerabile din organizația PNL Nehoiu.

În fotografie, cei doi apar alături de Radu Bularcă, ex-președintele organizației PNL Nehoiu.

„Începând cu data de astăzi, 30.03.2018, Organizația PNL Nehoiu în frunte cu președintele și consilierul orășenesc, domnul Radu Bularcă, a trecut la PMP Buzău.  17 din cei 20 de membri ai biroului executiv orășenesc și 120 de membri de partid au decis să dea curs invitației noastre de a unifica dreapta într-o singură forță care să acționeze pentru binele cetățenilor. Noi luptăm pentru obiective cu adevărat importante, proiecte în jurul cărora avem siguranța că ni se vor alătura mai mulți colegi de dreapta. Unul dintre ele este revenirea la alegerea primarilor în două tururi, întrucât acest lucru conferă legitimitate actului de guvernare locală. PMP este singurul partid care face opoziție față de actuala guvernare și care are curajul de a spune lucrurilor pe nume. Este momentul în care trebuie să arătăm că politica este altfel și îi așteptăm lângă noi și pe ceilalți colegi care vor să se alăture acestui demers!”

Într-un cadru neoficial, Bădulescu și Ad.  Mocanu au spus că în perioada următoare mai mulți peneliști buzoieni de prin județ vor mușca din mărul pemepist.

loading...

3 comentarii la „Ad. Mocanu și Bădulescu, cap în gură dat peneliștilor

  • Peste vreun an jumate când sondajele vor arăta viitorul luminos al beznei pâmiților cu 2,5 % , în timp ce liberalii se vor afla în piscul măreției lor la 12,5%, o să le pară rău migratorilor, nu că au plecat de la pnl, ci pentru că nu s-au orientat spre noua formațiune național-patriotică a generalilor Mircea Chelaru et co.

    Răspunde
  • Asta se intampla cu Sebastian Romanescu la conducerea PNL Buzau. Ce pot sa faca niste membri de partid impotriva PSD cand insasi seful lor este PSD-ist sub acoperire. Cred ca si cu Mocanu junior la conducerea PNL, partidul obtinea scor mai bun si avea acum o pozitie mai buna in opizitia buzoiana. Dar asta este, daca asa au dorit „astrele psd-iste” la Buzau, nu ai cum sa te pui cu Sebastian. Ai comentat, esti pe lista de persoane nongrata din partid.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.