Ad.Mocanu și Bădulescu, foc încrucișat împotriva lui Toma: „Nu-și va termina mandatul. Fie va demisiona, fie va fi demis”

Foc încrucișat astăzi la adresa primarului C-tin Toma, din partea parlamentarilor PMP, Adrian Mocanu și Dorin Bădulescu, dar și a consilierului local Silviu Roșioru. Cel mai dur în declarații a fost Adrian Mocanu.

 „Toma nu va termina mandatul. Fie își va da demisia, fie va fi demis. Am auzit că oricum, la sugestia prietenului său, Cezar Preda, Toma vrea s-o cotească spre PNL. Eu îl invit să se duca acasă sau la firmele sale falimentare. Nu e bun bun primar. Până acum a dat numai rateuri. Cu polițiștii locali și firmele de pază, unde plătim de două ori pentru același lucru. Cu Compania de Apă, unde a pierdut bătălie după bătălie. Cu gropile din asfalt. E dezastru. Erau gropi și cu Boșcodeală și cu Frățilă, dar niciodată ca acum. A întins la maximum nervii buzoienilor cu închirierea locurilor de parcare. A făcut două și apoi a abndonat. La fel și cu Centrul de Excelență, cu schimbarea sensurilor unice de pe strada Pietroasele și cu opritoarele din fața trecerilor de pietoni”.

Profitând și de avantajul imunității, Mocanu a făcut și două acuzații grave, pe care nu le poate dovedi: „Toma are interes să-și ia parandărăt de la firmele de pază de la școli. De la polițiștii locali nu putea. De-aia acest scandal. La fel și în spatele conflictului cu Compania de Apă stau tot interesele de a face bani personali”.

Bădulescu: „Toma să demonstreze cu acte că e mai ieftin cu firme private de pază”

Ceva mai temperat în declarații contra lui Toma a fost senatorul Bădulescu.

„Nu trăim mai bine față de anul trecut în Buzău. În 9 luni de mandat, n-am văzut decât războaie. Cred că buzoienii nu-și doresc un oraș în război, mai ales dacă aceste lucruri se vor amplifica. Eu îi cer domnului Toma să iasă într-o conferință de presă și să prezinte documentele prin care să dovedească faptul că se face o economie prin angajarea firmelor de pază față de polițiști locali. E fals, din ce știu eu e invers. Polițiștii locali erau mai ieftini. Și mai am o întrebare. Inițial contractele cu firmele de paza private au fost pe trei luni. De ce s-au prelungit până la un an, în condițiile în care se știa de procesele pe rol ? Trebuie spus pe șleau, vorbim de un management defectuos”.

Auraș Tereacă

loading...

Un comentariu la „Ad.Mocanu și Bădulescu, foc încrucișat împotriva lui Toma: „Nu-și va termina mandatul. Fie va demisiona, fie va fi demis”

  • Voi mocani aveti curajul să vorbiti. TE- A FACUT TATICU PARLAMENTAR. rusine pentru Buzoianu!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.