Ad.Petre: „Copiii au intrare liberă plus un CADOU la România – Norvegia”

Partida România – Norvegia din preliminariile Euro 2020 se va disputa fără spectatori din cauza incidentelor de la meciurile cu Spania și Malta.

UEFA permite totuși accesul pe stadion al copiilor sub 14 ani. Astfel că FRF s-a mobilizat pentru ca tricolorii să aibă totuși susținere din tribune.

„Copiii beneficiază de intrare gratuită. De aceea îi rog pe directorii de școli din județul Buzău să trimită la secretariatgeneral@frf.ro solicitări de bilete gratuite. Termenul a fost prelungit până miercuri inclusiv. Pentru copiii din mediul rural transportul se poate face cu microbuzele școlare. M-aș bucura să trimitem de la Buzău o mie de copii la meci. Pe lângă bilet, copiii vor primi la intrare și un pachet compus dintr-o băutura racoritoare și o gustare”, a anunțat Adrian Petre, președintele AJF Buzău.

„E o șansă pentru copiii mai sărăcuți de la țară pentru a ajunge la un meci la București, în nocturnă, pe Arena Națională”

La grupuri de câte zece copii se permite accesul gratuit și a unui însoțitor. Până acum s-au înscris deja aproximativ 12 mii de copii.

Meciul România – Norvegia va avea loc marți 15 octombrie de la ora 21.45.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.