„Adelina i-a spus colegului de tură a lui G. ce s-a întâmplat”

IPJ Buzău a confirmat azi că în cazul prezentat în premieră de buzoienii.ro azi dimineață „s-a deschis dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol”.

Reamintim că G. S. – instructor la unul din centrele DGASPC de la Rm. Sărat – este acuzat de o minoră instituționalizată că ar fi fost pusă să-i facă sex oral.

Răstimp, reporterul buzoienii.ro a aflat mai multe.

„Adelina o cheamă pe fată. Din câte am înțeles s-ar fi întâmplat de mai multe ori. Cazul despre care dvs. ați scris s-ar fi întâmplat de sărbători. Adelina stă într-una din casele construite în curtea Complexului DGASPC.  Acolo s-ar fi întâmplat. Fata i s-a plâns colegului de tură vizavi de ce s-a întâmplat. După o scurtă verificare acesta a anunțat pe șeful Complexului, iar mai apoi a fost sesizată poliția. Nu zic, e posibil și ca fata să mintă. Știți cum sunt copiii. Dar, de obicei, o fac în lucruri mărunte, nu în chestii din-astea mai grave”, a precizat o sursă pentru buzoieni.ro.

Astă-vară la mare

Alte mărturii, venite tot pe surse din interiorul DGASPC, susțin că instructorul G. S. era cunoscut drept „afemeiat”, în sensul că îi fugeau repede ochii după doamne și domnișoarele din instituție.

Din cauza problemelor comportamentale, colegii de pe unde a lucrat au cerut mutarea acestuia.

Așa a ajuns la Rm. Sărat, după ce a lucrat inclusiv la sediul central de pe str. Bistriței ca șofer.

În Complexul de servicii pentru copilul cu handicap nr. 14 Rm. Sărat sunt îngrijiți copiii cu handicap mintal sau asociat cu domiciliul în mun. Rm. Sărat și împrejurimi.

„Da, există această situație, dar deocamdată vorbim doar de o suspiciune. A fost sesizată poliția, ea realizează această anchetă. Noi am procedat la mutarea suspectului, e vorba de un instructor de la Complexul de servicii pentru copilul cu handicap nr. 14 Rm.-Sărat, la o altă unitate DGASPC unde nu mai intră în contact cu copiii”, ne-a declarat Loredana Dorobanțu, director DGASPC Buzău.

Buzoienii.ro nu a reușit până acum să obțină un punct de vedere și de la instructorul (G. Ș.) suspicionat.

În cazul în care dorește acest lucru G.Ș. ne poate contacta (datele de contact sunt prezentate mai jos).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Urmărire cu împușcături și mașină de poliție avariată CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „„Adelina i-a spus colegului de tură a lui G. ce s-a întâmplat”

  • haaaaaaaaaaaa,știu cine este,să-i fie rușine,trăiască partidul coane,, Jorj,,!

  • Mentionati si faptul ca fata sufera de handicap mintal inca de la nastere

  • Toleranta zero pentru cazurile de pedofilie !
    Castrare chimica (unele state o practica)… Daca ar fi abuzat unul din copiii elitelor politice s-ar schimba si legislatia.

  • Si daca politia va stabili ca nu e adevarat? Cine ii mai repara imaginea astuia. Daca e vinovat, au grija politia, justitia si providenta, nu presa. Totusi, daca fata aceea, care este cu probleme psihice, a fost invatata de cineva sa acuze? Era sufienta relatarea suspiciunii, fara devoalarea identitatii. Trebuie luat in calcul ca oricine se poate trezi cu o acuzatie in spinare, care poate distruge familii, vieti, daca nu e bine gestionata informatia.

  • LEGEA SA-SI SPUNA CUVANTUL! Dacă a vinovat să plătească!

  • ha ha /am fost colegi candva /era un afemeiat /dar pana aici nu credeam ca va ajunge / rusine laudarosule te-ai facut de c—- conasule”””.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.