„Adevărul e că-mi și place”

E unul dintre primarii care nu se dă în lături de la a pune mâna (și picioarele) la treabă.

Iarna se urcă pe sărăriță și utilajul de deszăpezire. Vara pe autogreder pentru a nivela un drum ori în cabina unui excavator pentru a săpa un șanț.

Astăzi, Dumitru Constantin – s-a văzut nevoit să desfunde, de unul singur, canalul de irigații din comună.

„Le-am promis legumicultorilor din comună că în prima zi din aprilie va curge apă pe canalul de irigații din comună. Și m-am ținut de cuvânt. Din păcate, pe canal, unii cetățeni au lăsat fel de fel de gunoaie. Peturi, polistiren, moloz, gunoi de grajd etc. M-am trezit că în diverse locuri, îndeosebi pe la podețe, canalul să se înfunde, iar apa să amenințe să dea pe-afară. N-am avut ce face, am cerut o cazma de la un sătean, uneori am pus și mâna, dar am reușit să desfund canalul. Să nu mă întrebați dacă mi-a sărit cineva în ajutor…”, a spus Titel Măleanu.

„Adevărul e că-mi și place ce fac. Altfel, plecam și-mi vedeam de ale mele. Dar, crește inima-n mine când văd cum se dezvoltă comuna asta” – Dumitru Constantin, city manager Mărăcineni

Legumicultorii din Mărăcineni beneficiază gratuit de apă pentru irigații.

Dumitru Constantin a mers cu jalba-n proțap la ministru Daea și a obținut ca factura la apă s-o achite Ministerul Agriculturii. Venit la Mărăcineni, Daea a fost chiar încântat când a văzut rețeaua de canale din localitatea buzoiană – cum sunt puține în țară.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „„Adevărul e că-mi și place”

 • Gospodar în adevăratul sens al cuvântului!!!

  Răspunde
 • Bravo bravo un adevărat gospodar felicitări !!!așa este el harnic ambițios comuna Mărăcineni sa se mândrească !

  Răspunde
 • Un primar ori un city-manager de comuna nu trebuie sa facă asa ceva. Trebuie sa facă în asa fel ca alții sa își facă treaba.

  Răspunde
 • Cinste lui are cu ce se mindri n-a făcut umbra pământului precum altii

  Răspunde
 • Dl. primar merită un gând bun ! Totuși, ar fi de preferat s-o facă O SINGURA DATA , ca să dea exemplu concetățenilor săi, apoi, dacă vede nesimțire s-o eradicheze căci are toate mijloacele … Nu de alta, dar oamenii cu spirit civic și inițiativă sunt luați la mișto în anumite zone din țara asta ! Si e păcat …

  Răspunde
 • Îl cunosc din 1995,de când am venit din București in Buzau.L- am cunoscut ca un om inimos in tot ce face.Il apreciez pentru tot ce face și da e bine ca uneori da exemplul personal.Numai ca tot omul trebuie sa înțeleagă ca dacă nu pune mâna sa ajute măcar sa nu împiedice prin aruncarea gunoaielor prin canale,pe străzi și pe la marginea satelor .Propun amendarea drastică a celor care continua sa facă așa ceva.In Anglia cei care arunca gunoi sunt amendați cu 50000 lire sterline sau cu închisoare de cinci ani,sursa sigura de la fiul meu care este acolo.Asa au rezolvat ei problema cu gunoiul .Frumos ,sigur,cu rezultate .Ce ne împiedica sa facem așa ceva in fiecare domeniu ,inclusiv in problema cu conducerea mașinilor cu viteza,vorbind la telefon și alte încălcări de norme ?Trebuie fermitate in tot ce facem,punct.

  Răspunde
 • Mai rari oameni ca dansul,bv lui a dat mereu dovada de profesionalism in tot ce face. Felicitari D-le Primar Maleanu.

  Răspunde
 • O intrebare daca tot se face asa zisul drum de ce nu se baga si gaze s-au sa uitat deja proiectul?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.