Adio declarații, e voie la terase, plajă, spectacole și meci

În urmă cu câteva minute președintele Iohannis a ținut o declarație de 5 minute la tv. Au fost anunțate mai mulrte măsuri de relaxare cu începe de luni, 1 iunie:

*se deschid terasele cu maxim 4 persoane la masă și distanță de 2 metri între mese

*e voie la plajă cu o distanță de 2 metri între șezlonguri/cearceafuri

*se permit spectacole în aer liber cu maximum 500 de spectatori pe scaune distanțate între ele

*liber la toate deplasările – fără declarație pe proprie răspundere

*se pot relua competițiile sportive pentru sporturile în aer liber, cu excepția sporturilor de contact, și fără spectatori

*Examenele naționale vor avea loc fizic, așa cum au fost planificate și anunțate de câteva săptămâni. Evaluarea națională se va face începând din 15 iunie, apoi Bacalaureatul

*Pentru elevii bolnavi sau cu febră se va organiza o a doua sesiune. La Evaluarea Națională pe 29 iunie, iar pentru bacalaureat în august, ca de obicei.

Ce nu a spus Iohannis, dar interesează pe mulți e că restaurantele, mallurile mai mari (cum sunte Aurora și Galleria), hotelurile și sălile de sport (fitness) și cinematografele etc. rămân închise.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

4 comentarii la „Adio declarații, e voie la terase, plajă, spectacole și meci

  • Mare porcarie! Lumea e inconstienta! O sa se vada mai incolo! Dar, asta e lumea, vrea libertate! Ca asta inseamna moarte pt altii, mai putin conteaza pt ,,destepti”, daca nu e in ,,curtea “lor!

  • #raul vezi că nu este obligatoriu sa ieși din casă! Poți sta acolo cât vrei.

  • Mai “Raul”,fiecare intelege ce vrea si face ce il duce capul.Romanii au mai vrut “libertate” si in decembrie 1989 si s-au ales cu o “democratie iliesciana originala” de le-a iesit pe nas. Daca nu ne-am saturat de “covidul democratiei revolutionare”, nu avem decat sa incercam si forma asta noua. Aici, din pacate nu e vorba doar de inconstienta, ci de multe altele, care nici macar nu mai merita dezbatute, fiindca idiotii oricum nu vor intelege nimic.

  • Inteligentă și corectă … ” înțepătură ” – chiar dacă ” nu vor înțelege nimic! ” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.