Adio găleată și mop în autobuz! Iată ce decizie a luat azi conducerea Trans-Bus

După noile reclamații ale călătorilor și articolului publicat ieri de buzoienii.ro, conducerea Trans-Bus a decis că e cazul să facă investiții și să elimine găleata și mopul din autobuz.

„Oamenii au dreptate, nu e o imagine care să inspire prea multă civilizație. Am decis că a venit vremea să investim, iar găleata și mopul să nu mai se plimbe cu autobuzul. Concret, vom cumpăra două seturi de echipamente profesionale pentru curățarea autobuzelor. Un set conține un aspirator umed de mare putere și un altul pentru cărățarea tapițeriilor. De asemenea, vom înființa și două echipe mobile de curățenie, care vor interveni pentru a face rapid curățenie în autobuze la capetele de linie. În acest fel, nu va mai fi nevoie de găleată și mop. Avem în vedere inclusiv să schimbăm tapițeria existentă la cele 30 de autobuze BMC, cel puțin acolo unde se stă cu șezutul”, ne-a declarat directorul Trans-Bus, Gică Toader.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Adio găleată și mop în autobuz! Iată ce decizie a luat azi conducerea Trans-Bus

  • Felicitari directore!

  • Ati mai cumparat si in trecut aparate de curatat autobuze insa trebuie sa le si folositi investiti investiti investiti

  • Vedeti domnule Tereasca cum sunt oamenii? Cand nu e curatenie de ce nu e mop si galeata, cand au de ce sunt la vedere. Firea asta omeneasca….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.