„Adrian Mocanu și clica lui au compus delațiunea împotriva lui Pantazi!”

„Adrian Mocanu și clica lui au compus delațiunea împotriva lui Pantazi! Mocanu jr. e pornit împotriva lui și, în plus, vrea să aibă omul lui șef la poliție pe durata alegerilor”, afirmă susținătorii comandantului IPJ Buzău.

Mocanu ar avea un dinte împotriva lui Pantazi după incidentul de anul trecut, când deputatul a lovit acea femeie pe trecerea de pietoni, iar polițiștii buzoieni nu i-au ținut partea

„Acea scrisoare nu a fost trimisă de polițiști din cadrul IPJ Buzău!!! Ea a fost măsluita dintr-o anumită zonă a politicii buzoiene, cunoscută de altfel și care, nu de puține ori, a strigat că Pantazi nu trebuie sa rămână în funcție pâna la alegerile ce vor urma! Prietenii știu de ce! Din păcate, cozile de topor ale politicienilor care nu mai au loc de Pantazi la cârma IPJ Buzău, sunt foști milițieni care și-au mutat frustrările într-o clădire albă si frumoasă situată pe B-dul N. Bălcescu!”, mai susțin apărătorii lui Pantazi.

Pe adresa buzoienii.ro au sosit în ultimele 24 de ore și alte comentarii care susțin că delațiunea ar fi un fals.

„Plângerea e foarte slabă. Mai întâi „polițiștii” cică și-ar dori păstrarea anonimatului și la final cică semnează. Cum vine asta? În plus, sunt oferite date, pentru a întări senzația că ar fi veridic, dar atâta timp cât nimeni nu își asumă, totul e zero”.

„Aici e mâna lui Adrian Mocanu. Vrea să se răzbune pe dnul Pantazi. Nu sunt probe care să îl încrimineze atât de tare. Sunt probe făcute contra șefului poliției”.

„Sunt date nume ale unor politiști care sunt noi. De fapt, sunt oameni ai d-lui Mocanu, nu că sunt aduși din țară. Foarte multă minciună în cele declarate în plângere”.

„Sub protecția anonimatului se pot spune multe… Bărbați sunt puțini în poliție! Pantazi este cel mai bun șef de inspectorat pe care Ipj Buzău l-a avut de-a lungul timpului. Când o să iasă la pensie veți vedea haos și dezmăț în IPJ Buzău și în județ. Interlopii își vor face de cap!”

Atenție

Așa cum delațiunea poate fi un fals (iar faptele prezentate în scrisoare neconforme cu realitatea) și opiniile exprimate mai sus de susținătorii șefului IPJ pot fi neadevărate. Buzoienii.ro a ținut să prezinte ambele teorii, iar cititorii vor decide singuri asupra adevărului.

Citește și: Polițiștii buzoieni îi iau apărarea șefului Pantazi după apariția delațiunii (CLICK AICI)

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

5 comentarii la „„Adrian Mocanu și clica lui au compus delațiunea împotriva lui Pantazi!”

  • Cine ar fi ,,omul lui Mocanu,, propus pentru șefia IPJ Bz,la cine v-ați gândit domnule Mocanu?Domnul comisar șef Pantazi a mâncat carte pe pâine,așa a fost educat în familie,despre Mocanu putem spune doar că a mâncat produse tradiționale,un mic,un trandafiraș,un pleșcoi!

  • Din ce bani a construit Mocanu vila de pe str. Vulcan nr. 6bis ? Am primit un indiciu de la cineva ca in acel an a inceput si construirea noii maternitati din Buzau. Vila a fost terminata mult mai repede, cam in 6 saptamani.

  • Al dracului mai e Mocanu ăsta, de îşi tot permite să se ia la trântă cu mai-marii Buzăului… Şi cu primar, şi cu preşedinte CJ, şi cu şefi de partide rivale…. Mai nou, iată că încearcă să zdruncine din temelii până şi IPJ-ul, ameninţând supremul post deţinut acolo de Pantazi.
    Înainte era mare şi tac’su, dar parcă nu aşa de periculos…

  • Mai ușor cu manevrele dnule Mocanu, pierdeți și ultima speranță de a fi votat, știu că nu aveți scrupule în tot ce faceți, însă vina o poartă organul judiciar care nu a taxat la timp „activitatea” dumneavoastră. M-am săturat să vă număr neamurile prin instituțiile publice, m-am săturat să mai fiu executată de ele, calmați-vă! La ITM pe cine vreți să numiți? Elena Panțuru

  • @Dan I.,,din ce bani au construit cei numiți politic case ,,în timp ce se renovau instituțiile publice pe care le conduceau? Am primit un indiciu de la cineva! Cu toții asistăm la abuzurile acestor șefi, dar niciunul nu reclamăm, de frică să nu ne pierdem locul de muncă sau să nu ne fie hărțuită familia! Oprește-te dnule Mocanu, tu și seniorul și numiții voștri, distrugeți destine! Elena Panțuru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.