Adrian Năstase le dă azi întâlnire buzoienilor la primărie

Fostul prim-ministru Adrian Năstase le dă azi invitație buzoienilor pasionați de istorie și politică externă.

După retragerea din politică, Năstase (fost profesor univ. de drept public internațional) a înființat Fundația Nicolae Titulescu – prin care susține diverse conferințe prin țară.

Azi va ajunge la Buzău unde va conferenția pe tema „Politica externă a României de ieri și de azi. Direcții Fundamentale”.

Alături de Năstase vor vorbi auditoriului doi tineri istorici dr. Alin Spânu și dr. Liviu Țăranu.

Cetățenii din mun. Buzău cu preocupări în acest domeniu sunt invitați să participe. Conferința va începe la ora 11.30 în sala N. Constantinescu a Primăriei Buzău.

Liviu Țăranu (n. 1976Hârlăujudețul Iași) este istoric român, absolvent al Facultății de Istorie din cadrul Universității „Al. I. Cuza”, Iași (1998), doctor în istorie (2006). Este autorul unei teze de doctorat cu tema România în Consiliul de Ajutor Economic Reciproc (1949-1965) (coordonator științific: prof. univ. dr. Ion Agrigoroaiei). Din anul 2000 lucrează, în calitate de consilier, în cadrul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității. Este membru in Consiliul Științific al Institutului Revoluției Române și coordonator al Centrului de Cercetare al Fundației Europene Titulescu. Este autorul a zeci de studii pe teme de istorie a comunismului românesc, a unor volume de autor, precum și a unor volume publicate în colaborare.
invitatie

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Adrian Năstase le dă azi întâlnire buzoienilor la primărie

  • Uraa, Uraaa!! Ne duce toma pe noi culmi ale borfasilor!! Cum sa inviti un puscarias sa tina prelegeri, de orice fel ar fi ele, intr-o institutie a statului? Dar ce sa ceri de la ciuma rosie?

  • Eu credeam ca ne explica cum se pot pune termopane la vila cu bani furati,cum se procura ‘chinezariile’ ca reprezentant oficial al statului roman in ‘vizite protocolare’,cum sa te ‘sinucizi fara sa mori’,…….Lasi si borfasi din astia invita primarul Toma?Nu era mai ieftin sa il aduca pe Sile Camataru?Asta poate sa vorbeasca cel mult despre ‘politica externa a tradarii si vanzarii de tara’ sub guvernare social-democrata (neo-bolsevica).

  • Sau poate ne explica cum se aduceau containere cu marfa din China pe vremea lui dand scutiri vamale de 3 zile , si unii buzoieni din politica stiu asta ! Paradoxal nu stiu cum naiba era inconjurat de oamanei capabili care stiau cum se fura nu precum cei de azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.