„Adrian se obișnuise să bea și să urce la volan. N-avea permis!”| Mărturie a unui prieten

„Am copilărit cu Adrian la Buzău. Și aici, în Anglia, stăteam destul de aproape. Îl știam foarte bine. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa, dar nu-i o surpriză foarte mare”.

Prieten: „Adrian obișnuia să bea și să urce la volan”

„Toți cunoscuții lui știu asta, mulți i-am atras atenția. Adrian începuse să bea destul de mult. Se îmbăta des. Deși nu avea carnet se urca băut la volan. Adesea depășea limita legală. Era încurajat de faptul că aici în Anglia, poliția nu te oprește ca în România”.

„La arest o zi în Anglia. A făcut și aici accident. Era băut”

„De-asta, când am aflat azi la prânz că a murit, nu m-am mirat prea tare. La el, din cauza băuturii, ceasul ticăia. Oricând se putea întâmpla. A făcut accident, băut fiind, și cu câteva zile înainte de a se întoarce în România. A fost băgat la arest pentru o zi. Norocul lui, că nu a fost cu victime, dar i s-a făcut dosar penal, urma să fi judecat”.

*„A lucrat mulți ani la un abator. De câteva săptămâni lucra într-o seră de flori”

*„Era aproape căsătorit cu o fată Alexandra cu care vorbea de mai mulți ani. Nu aveau copii”

*„La Scutelnici mai avea bunicii. Restul rudelor erau aici în Anglia. Părinții, dar și fratele care e boxer, și sora lui, care e cu un albanez. Familia i se va întoarce cu un microbuz în România, acum au plecat”

Adrian Iordache se afla la volanul autoturismului Audi azi dimineață puțin după ora 05.00. Cel mai probabil din pricina alcoolului și a vitezei a pierdut controlul mașinii care s-a răsturnat în afara carosabilului.

Atât Adrian (22 de ani), cât și pasagerul, Criti Dinu (34 de ani, tot din Scutelnici) au murit pe loc.

Cristi Dinu. Patru copii vor crește fără tată

UPDATE: Alte rude ale lui Adrian susțin că o parte din afirmațiile de mai sus nu sunt adevărate.

„Adrian s-a întors în țară tocmai pentru a da examenul de permis. Data trecută a luat sala, dar a picat la oraș. Voia acum să fie programat din nou la oraș. Nici că obișnuia să bea nu e adevărat. Avea serviciu, mergea în fiecare zi, altfel nu l-ar mai fi ținut ăia. Îl rugăm pe cel care v-a spus lucrurile de mai sus să nu mai exagereze. Familia e oricum afectată de cele întâmplate, nu mai are nevoie și de alte probleme”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

5 comentarii la „„Adrian se obișnuise să bea și să urce la volan. N-avea permis!”| Mărturie a unui prieten

  • Lipsa de educație duce la astfel de tragedii. Păcat…

  • Mare pagubă, un inconștient în minus! Se numeste selecție naturală!

  • Tragedie pentru familie însă un întâmplare fericită pentru societate. Doi posibil viitori delincvenți trași definitiv pe tușă. Cinic, desigur, dar adevărat. Important este că nu au făcut victime colaterale. În rest….

  • Vorba aceea “decat sa plângă mama din cauza ta mai bine sa plângă ma-ta “…

  • Si eu il cunosc pe adrian. imi pare rau de ce sa intamplat dar pot confirma cele spuse mai sus de acel prieten. declaratia familiei nu este adevarata. ii placea mult viteza. am trait-o pe cont propriu cu el in masina venind de la Londra. a băut la volan. este adevarat avea o problema cu alcoolul. chiar as vrea sa contrazic familia. va rog sa publicati comentariul meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.