Afacere de familie, recent deschisă în Dorobanți

Ele sunt Tina și Mariana. Cuscrele care s-au pus pe treabă/gătit și au deschis de câteva zile o afacere de familie în Dorobanți.

Fac pizza, meniul zilei, grătar, shaorma, platouri și meniuri pentru copii.

Fiind două cuscre implicate, numele afacerii nu putea fi altul decât „Maama Mia”.

Toate produsele pot fi comandate și servite în sistem catering (0769.188.398), dar și la fața locului, pe strada Dorobanți, vizavi de piață, aproape de Liceul Marghiloman.

Pe lângă cuscre, de afacere se îngrijesc și copiii, Ionela și Dan. Cu toții promit seriozitate, produse de calitate la prețuri corecte, astfel încât ai lor clienți să fie mulțumiți.

Vezi, mai jos, întreaga ofertă de produse (meniul zilei, pizza, grătar, platouri, shaorma, meniuri pentru copii) și prețurile actualizate.

loading...

10 comentarii la „Afacere de familie, recent deschisă în Dorobanți

 • Dacă tot e cu reclamă și cu foamea, uite ce am citit pe saitul mae.ro:

  Începând de luni, 16.05.2022, sunt eliminate toate restricţiile de intrare în Austria, accesul fiind permis fără aplicarea regulii 3G (vaccinat, vindecat, testat), cu excepţia ţărilor care sunt considerate zone de risc.

  În prezent, nicio ţară nu se află pe lista zonelor cu variante de risc.

  Foame mare la Horeca din Austria, țara care în februarie vroia să vaccineze obligatoriu toți austriecii, iar acum au deschis granițele pentru toată planeta fie vaccinată fie nevaccinată! Brusc a dispărut tot pericolul. Doar pentru sezonul estival, că la toamnă vin iar valuri valuri de … propagandă!

 • Bună ziua. Le doresc mult succes si un singur sfat. Cum arată in poze si cum sunt facute produsele acum la inceput de „drum” asa sa fie mereu. Pt ca altfel, vor da faliment. Cu deosebit respect Nelu Vasilache!

 • Vezi că nu ai pus P la acest articol, domnule reporter.
  Sigur fac comandă acum că știu cine sunt proprietarii.

 • Tot „batranele” mame se munceasca ? Cei tineri sunt manageri ca-i duce mintea ! N-au gasit fraieri pe care sa-i munceasca si-si „tortureaza” mamele !
  Tineret , mandria tarii ! …

 • Unde e „P”- ul de la publicitate, nea T?
  În rest….cuscrele or face ele mâncare bună numai că….nu dau pe afară de veselie…. Mâncare ca la mama acs ori…

 • Am fost și eu de curiozitate ca să servesc ceva de la acest fast-food/pizzerie, ca de regulă să acord o notă și să am în vedere dacă va fi pe lista mea de interese.

  Deci cu bune și cu rele:

  1. Abia am găsit-o, informațiile nu sunt suficiente pe care le-ați oferit despre adresă dle reporter. Am căutat vreo 15-20 minute acest local și dacă aș fi știut că are nr. 132 sau cât are mi-ar fi fost mai ușor, nu vis-a-vis de piață că nu e lângă nici-o piață. Aici nu este vina lor că pe site-ul de presă nu este precizată adresa completă și nu ”strada Dorobanți, vizavi de piață, aproape de Liceul Marghiloman” care Doboranți nr. 132 ar fi fost cel mai scurt și util. În fine.

  2. Amabilitatea personalului = +9
  3. Prețurile = 7
  4. Aspectul localului = 8
  5. Timpul de așteptare (în cazul de față pentru un șnițel) = 6
  6. Pungi eco = 10
  7. Nu se emite sau eu cel puțin nu am primit niciun bon fiscal = 1
  8. Calitatea în cazul de față al șnițelului proaspăt servit (șaorma înseamnă că trebuie să fie și mai bună, deci într-adevăr e Mamma Mia) = 9
  9. Terasa pentru servit preparatele pe loc = 7

  Nota finală: 7, dar eu acord totuși un 8 față de Jabbar, chiar dacă timpul de așteptare e mai mare dar calitatea produsului (și cel mai sigur al produselor) este chiar bună. Cu siguranță am să mai servesc. Bonul fiscal nu este problemă pentru mine, dar ar fi bine (și legal) să se emită.

 • Am uitat să adaug ceva.
  10. Personalul nu folosea mănuși, deși teoretic încă suntem în pandemie = nota 2

 • Pixele, ce treaba are articolul asta cu elucubratiile tale obsesive legate de vaccin ?!
  Tot pe http://www.rechindebahlui.ro stai, ca de obicei ?!
  ::::)))))))

  Oaie.

 • Deci cred că s-a cam dus șandramaua, văd că nu mai respectă nimeni orele de lucru. Am bătut drumul de câteva ori degeaba până la ei că tot închis era când teoretic trebuia să fie deschis.

  PS: nu înțeleg de ce în căldura aia nu stăteați la un aer condiționat ci doar cu ventilatorul cu apă. Eu n-aș putea să lucrez așa, suntem totuși în anul 2022 nu 1992 … Oricum în Buzăul ăsta nu se merită să deschizi afaceri de genul mici, nu ai nici o garanție că vor funcționa. Uitați-vă la Metro, eu știu magazinul ăsta cel puțin din 2005 de când stăteam în București dar valurile m-au adus în Buzău în 2016, loc mare și serios, mulți au venit aici că lumea s-a săturat să nu aibă un loc de muncă serios în orașul ăsta.

  Mult mai bine te descurci la țară, că ai curtea și grădina ta unde mai ai posibilități să scoți 1 leu, 2, dar la oraș mori cu zilele chiar și în București…

 • În Buzăul ăsta văd că mai tot ce înseamnă fast-food unele încep să nu mai funcționeze.

  Cel de la Sala Sporturilor (mă rog, la intersecția cu Micro 3, e și un ITP acolo) nu mai merge de prin primăvară. Cel din Simileasca care nici nu respecta programul de lucru e închis dinaintea ăstuia, cel de la gară de pe partea cu gara unde au stația de plecare 2, 6, 8 etc de câteva zile n-am mai văzut pe nimeni. Mai e cel de lângă Penny, dar paremise că până azi e în CO.

  A fost și la Tohăneni, unde are stația de plecare 11, e dispărut cam demult și ăla.

  Mai merge doar Jabbar (toate cele 3 puncte de lucru), Alladin Spiru Haret și lângă Alladin e un restaurant unde are și fast-food. Bine, și KFC + McD, dar mă refer cele locale. A, și Istanbul de la piață (de lângă acel părculeț de la BCR).

  În București ce n-aveam…cred că dacă mâncam o lună doar fast-food și de 2-3 ori pe zi nu repetam același local adică aceeași firmă. Socului, Dristor, „La Grași” și nu numai deși cam piperați la prețuri dar calitatea e number one. Și acolo ai șaormerii la aproape tot pasul, dar aici trebuie să bați un pic de drum din unele locuri dacă ai poftă de un șnițel sau șaorma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.