Agitație pe piața cateringului din Buzău. Celebrul Romi Vollert, finul lui Boșcodeală, a trecut de la decorațiuni la mâncare

El este Romi Vollert, cunoscut îndeosebi ca fin al fostului primar C-tin Boșcodeală și ca rege al fântânilor arteziene.

Un om cu bani, cu relații sus puse, dar și cu viziune în afaceri. Firma sa, Felssysteme are sediul în Mărăcineni și este unul dintre jucătorii importanți din domeniul amenajărilor interioare și exterioare din România.

Recent, Romi Vollert, i-a băgat în priză pe patronii firmelor de catering care își împărțeau piața din Buzău. Din băiat bun, Romică a devenit acum rivalul multora.

Acesta a decis recent să-și extindă afacerile. De la arteziene, fântâni și cascade artificiale, Vollert va trece și la prepararea de mâncare pentru buzoieni.

Agitația de pe piață este determinată de faptul că Vollert ar fi investit serios în bucătărie și în condițiile de livrare (sute de mii de euro!), intenționând să acapareze o halcă importantă din acest sector.

Deja, Vollert a câștigat mai multe contracte la școlile din Buzău, la clasele de after-school și step by step, unde le-ar fi luat ochii părinților prin modul profesionist în care angajații săi au știut să-și prezinte marfa.

Citește și articolul: Adelin Petrișor se ia de prietenul militarului buzoian ucis în Afganistan care susține că Mădălin Stoica a fost păcălit. Iată și mesajul vărului militarului

E de urmărit cum vor evolua lucrurile în continuare pe această piață și care va fi replica „tradiționalilor” din domeniu.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Agitație pe piața cateringului din Buzău. Celebrul Romi Vollert, finul lui Boșcodeală, a trecut de la decorațiuni la mâncare

 • E timpul ca oamenii de știință să urmărească evoluția copiilor care mănâncă de la hoții- hoților. E posibil să le influențeze actualilor elevi comportamentul în timp și să ne trezim că ni se bagă mâna în buzunar pe stradă, ori că dau toți buzna la Ring Hotel la dat în bărci cu geamul deschis înspre groapa de gunoi de la Glina.

  Răspunde
 • Romi… seamănă a made in Simileasca, cartier care la propulsat pe umflatu de Boscodeala, zis si Glina, de la locul de întâlnire cu eminentele profesioniste in arta amorului. Dovada ca Buzaul e încă in epoca comunistă. Pile, relati, fini, nepoti, amante si ce o mai fi. Sunteti cel mai penibil oraș din lume. Uitați-vă la cum arată totul in juriul vostru si o sa vă comvingeti singuri.
  P.S. Sa distribuie si cate un prezervativ la portia de mancare.

  Răspunde
 • Inspirat „finuțul„ ,păi ce se vinde mai bine decât mâncarea .Cel puțin românului i-o place ce i-o place dar pune pe primul rând păpica .Ne place să mâncăm ,ce mai ,de dulce de sec ,principalul e s-avem burtica plină .Acuma să aibă grijă dl antreprenor și ce ne pune în farfurie ,pentru că aici nu mai e de glumă și riscă să plătească serios .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.