Ai fost amendat ori ți s-a luat carnetul ? Vrei să dai poliția în judecată? Iată câți buzoieni au câștigat procesul!

Șeful Poliției buzoiene a lăudat Serviciul Juridic din IPJ Buzău, dar și pe polițiștii rutieriști, pentru procentul de 70%.

Pantazi s-a referit la procesele câștigate atunci când șoferii au contestat în justiție sancțiunile decise de  polițiștii rutieriști buzoieni.

„Avem un procent foarte bun de procese câștigate – 70,5%. Doar 12,2% din procese au fost pierdute. 17,3% au fost admise de judecători, dar doar în parte” a precizat Laurențiu Pantazi, comandantul IPJ Buzău

În privința Compartimentului Poliție Rutieră, șeful IPJ a afirmat că și-ar fi dorit să fie ceva mai combativi.

„Dar n-am a le face un reproș, întrucât statistic stau bine. Față de anul precedent, în 2017 s-au înregistrat șase decedați și trei răniți grav mai puțin. De asemenea, au fost trei accidente grave mai puțin. E o reușită în condițiile în care prin județe trece acest drum periculos – DN2E85”.

Citește și articolul: Reclamație în legătură cu noul Kaufland din Buzău. Iată când e anunțată deschiderea!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Ai fost amendat ori ți s-a luat carnetul ? Vrei să dai poliția în judecată? Iată câți buzoieni au câștigat procesul!

  • Pai da, nici nu are cum sa se intample altfel. Atata timp cat procesele cu politia sunt trimise la Tribunal catre completul sotiei dlui sef al politiei. Cel ptin asa s-a intaplat la mine. Politia a facut un proces verbal in care a scris numarul altei masini si in prima instanta am castigat, procesul verbal fiind nul de drept,nefiind completat corect iar la a doua instanta judecator a fost stabilita sotia dlui Pantazi. Evident a anualt decizia primita la judecatorie si a considerat ca acel proces verbal este intocmit in concordanta cu legislatia europeana, desi numarul masinii si tipul masinii inscris in procesul verbal nu corespundea cu cel din inregistrarea video.

  • organizatia teroristo-mafiota autointitulata stat de drept, are nevoie teribila de bani si in consecinta nu mai conteaza cum sant obtinuti.Militia populara a avut plan, in 2017,amenzi in valoare totala de cincizeci de miliarde de lei.Oare cat e planul pe anul 2018.

  • La cata coruptie e in Buzau si cum sunt mana in mana, inruditi intre ei, cei care aplica amenzile cu cei ce ar trebui sa judece ma mir cum de nu au procent de 100%. Probabil alea pierdute de politie sunt alea care nu s-au judecat aici.

  • Pingback:

  • Interesantă speța. O să mă interesez în ce măsură nu e vorba de o incompatibilitate la mijloc. Vă mulțumesc pentru sesizare.

  • La mine doamna respectiva nici nu a vrut sa se uite la inregistrarea de pe cd. si nici nu a vrut sa ma asculte

  • Pingback:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.