Ai o cameră ce a rămas nefolosită? Află cum o poți amenaja INVENTIV!

Se poate întâmpla ca în apartamentul tău sau casa ta să se elibereze o cameră. Acest lucru poate avea loc din motive precum plecarea unui copil la facultate în alt oraș, plecarea unei persoane cu care obișnuiai să stai sau altele. Ce poți face, totuși, cu o cameră goală? Aici vei găsi unele dintre cele mai inventive sugestii.

Cum poți transforma o cameră goală?

1. Sală de cinema acasă

Cine nu ar vrea să aibă o sală de cinema chiar în propria locuință? Dacă ai o cameră destul de mare, comandă acum o canapea, fotolii și câteva măsuțe pe care să poți pune popcornul și băuturile. Dacă nu poți cumpăra un televizor cu un ecran foarte mare, te poți ajuta de un panou și un proiector. Nu uita ca jaluzelele sau draperiile să fie fabricate din materiale groase și să aibă culori închise. Acest lucru te ajută să împiedici orice sursă de lumină din afară care poate să îți îngreuneze vizionarea.

2. O sală de lectură pentru pasionații de citit

Dacă te-ai săturat să îți îndeși cărțile pe care de-abia aștepți să le citești în sertare, cutii sau pe rafturile mici, dacă vrei să ai parte de liniște atunci când citești sau dacă, pur și simplu, ți se pare o idee bună, poți amenaja o sală de lectură acasă. Câteva corpuri de bibliotecă, un colțar sau un fotoliu, o măsuță de cafea și câteva corpuri de iluminat este tot ce-ți trebuie.

3. Îți plac jocurile? Atunci amenajează o cameră doar pentru asta!

Această idee îți va surâde cu siguranță, mai ales dacă ești pasionat de jocuri. O cameră de jocuri poate fi renovată pentru serile în care tu și rudele sau prietenii vreți să vă distrați încercând câteva jocuri de societate, pentru a avea un spațiu mai intim atunci când vrei să te joci pe computer, consolă sau, pur și simplu, poate fi utilizată pentru a putea juca ping-pong, darts sau alte activități de acest tip.


4. Dressingul de vis

Fiecare domnișoară sau doamnă visează cel puțin o dată în viață la un dressing superb, un loc unde își poate aranja hainele și încălțămintea, unde să-și petreacă timpul liber compunând ținute cu care să impresioneze, un spațiu în care să se simtă și mai frumoasă atunci când probează diverse articole de îmbrăcăminte. Chiar dacă încăperea pe care o ai la dispoziție este una mare sau mică, un spațiu pentru organizarea hainelor este întotdeauna un plus. Aici îți poți pune câte dulapuri și sertare dorești, chiar și o masă unde să îți etalezi bijuteriile, un colțar sau câteva fotolii pentru a face dressingul să pară unul de lux.

Nu există neapărat un sfârșit al acestei liste, deoarece poți face chiar ORICE dorești când vine vorba despre amenajarea unei camere nefolosite. Ține, însă, cont și de dimensiunile încăperii. Poți aplica una din aceste idei, dacă acest articol te-a inspirat.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...
   Send article as PDF   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.