„Ai primit fabrici cadou de la securitate” vs „Roșiorule, te oftici că se modernizează Buzăul ?”

S-a ridicat din nou tonul în ședința CLM de azi și s-au trimis replici acide între consilierul Silviu Roșioru și primarul C-tin Toma.

„Ai primit cadou de la securitate fabrici și uzine. Nici hainele de pe tine nu sunt ale tale ci ale ANAF-ului”, a strigat Roșioru.

„Du-te, domnule, înapoi la restaurant unde ai fost chelner la negru. N-ai avut carte de muncă niciodată. Tu și cei din grupul tău vreți să blocați activitatea orașului, vă ofticați că Buzăul se modernizează”, a replicat Toma.

De la ce s-au luat

Roșioru a reclamat în ședința de azi indemnizațiile solicitate de membrii Consiliului de Administrație de la Comp. de Apă , dar și prelungirea contractului firmei de apă cu o firmă de avocatură.

Până la urmă indemnizațiile au fost anulate, întrucât și primarul Toma s-a pronunțat împotrivă. În contradictoriu a rămas chestiunea angajării unei firme private de avocați.

„Problemele juridice ale firmei pot fi rezolvate de consilierii juridici ai Companiei de Apă. Are iz penal ce ne propuneți domnule primar”, a spus Roșioru.

„Știu că vreți să blocați activitatea noului director general, eu un sabotaj la adresa doamnei Săvulescu pentru că vrea să reorganizeze activitatea și a propus o nouă organigramă. Dar, nu te poți apăra în instanță cu juriștii care au lucrat 10-12 ani cu Tescaru și îi sunt în continuare fideli acestuia. De aceea e nevoie de o firmă independentă de avocatură. Pentru a scădea prețul la apă trebuie o nouă organigramă, cu mai puțini angajați” ,a explicat Toma.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „„Ai primit fabrici cadou de la securitate” vs „Roșiorule, te oftici că se modernizează Buzăul ?”

 • Inca o data , principala tema de dezbatere politica se dovedeste a fi din ciclul ” ba p-a ma-tii ” ! Nu tu dezbateri constructive ( chiar si in contradictoriu ) , cu argumente de ordin social , economic , estetico-urbanistic , etc. Asta se vrea Viceprimar ? Nu-l ajuta ” fata ” ! Ce-l recomanda ? ” Opera si talentul ” ?
  A fost ospatar ? Cred ca de-aia nu mai este ospatar ca si munca aia o facea prost !

 • PNL mai exista ? Vad ca tot Rosioru face opozitie ?

 • Mai bine ne-ar spune cu cat este mai mare salariul dnei Savulescu comparativ cu Tescaru. Cand voi ieftini mc de apa si cu cat???

 • Ce imi place cand incep politicienii sa isi spuna adevaruri in fata.
  Ne place sau nu, Toma a primit cadou fabrici si a facut combinatii cu ele, le-a indatorat si a scos banii din firma cat a putut pe numele altora si apoi le-a bagat in faliment ca n-are ce sa ii faca, ca legea nu permite executarea. Si nu e singurul, cam tot ce e in zona industriala a beneficiat de acelasi tratament. Iar Rosioru a fost chelner si carausul diversilor combinatori, o varianta mai mica a lui Ciolacu, care ii cara armele teroristului Omar si Vasile cand mergeau la vanatoare.

 • De cand a fost ales primar legitim al Buzaului, dl.Constantin Toma, a avut numai piedici si obstructionari din partea grupului mafiot condus de Boscodela, Birla, Tescaru, Andronache, Dunel, Burada, Mocanu-Ghiveciu, Dobrica etc. Apoi, indivizii care nu-si gasesc locul intr-un partid, e vorba de cei de la ALDE in frunte cu tartorul Adrian Mocanu, Badulescu, Birla, Florescu, Ovidiu Anghel, l-au facut pe tanarul viceprimar sa-si bage demisia, dupa un atac nefondat la adresa primarului. Acum, aceeasi grupare, il baga la inaintare pe tanarul consilier PSOR – Rosioru, sa-l atace pe primarul legitim al Buzaului. Sa fim seriosi, dl. primar are o pregatire profesionala, o facultate la zi cand se facea carte, o buna experienta despre administratie ! Acesti politicieni de duzina, pe care alegatorii ii va matura, sunt manati de faptul ca fata orasului se schimba pe zi ce trece, fapt pentru care, dl. primar Toma, va avea, fara doar si poate inca un mandat asigurat, prin votul Buzoienilor !

 • Eu am combatut cu primarul Toma in devenire, in campanie si imediat dupa ce a fost ales . Numai un rauintentionat sau rauvoitor nu recunoaste ca Buzaul incepe sa arate altfel, intra in normalitate si ingroapa definitiv epoca “boscodista”. In ceea ce-l priveste pe D-l Rosioru l-am vazut intr-o seara la CampusTv cand a afirmat de cel putin 7-8 ori acelasi lucru – primarul Toma este vinovat de toate relele din oras inclusiv de o actiune de acum 3 ani cand primar era stiti cine! Argumente? Exclus!!! Am zis si eu n-am dat cu parul!

 • Asa este, juristii nu raspund in fata legii, ci in fata autoritatii sefului/sefei, iar in lupta cu autoritatile locale trebuie pace domnule.

 • ” Dar, nu te poți apăra în instanță cu juriștii care au lucrat 10-12 ani cu Tescaru și îi sunt în continuare fideli acestuia ”
  ESTE INCREDIBIL CE MOD DE GANDIRE ARE ACEST OM , CUM POTI SA AFIRMI ASA CEVA ??? ADICA DACA COMPANIA ARE UN PROCES CU O TERTA PERSOANA SAU SOCIETATE JURISTI CE FAC ????? CE LEGATURA ARE AICI TESCARU AICI ,
  LOGIC CA JURISTII VOR APARA SOCIETATEA ,CHIAR ASA AM AJUNS ??? CAT DESPRE DOAMNA SAVULESCU VA ASUGUR CA NU MAI STA MULT LA COMPANIA DE APA PENTRU CA PALARIA E PREA MARE PENTRU EA .MARE RAU DE TOT
  SPER DOMNULE TEREACA SA NU-MI CENZUREZI COMENTARIUL ,PENTRU CA VEZI CA LUCRURILE SE SCHIMBA CAND NU TE ASTEPTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.