Aviz adversarilor. Aici e forța PSD! Sunt 26 doar în orașul Buzău!

Exercițiu lăudabil de transparență în relația cu presa al PSD Buzău.

Ziariștii au fost lăsați în sală – și nu îndepărtați cum era obiceiul – la conferința de alegeri a PSD Buzău.

Cu acest prilej reporterii au putut afla un aspect important, de care ar trebui să țină cont și adversarii politici ai PSD.

În municipiul Buzău există, atenție, nu mai puțin de 26 de organizații de cartier! Toate cu membri, organisme de conducere și președinți distincți.

O teribilă mașină electorală care merge la relanti în timpul anului și care accelerează pe timpul campaniilor electorale și în ziua alegerilor.

Ne putem imagina că astfel de „laboratoare” există în fiecare dintre comunele județului, rezultând o armată pesedistă aproape imposibil de învins în alegeri.

„Avem o echipă puternică nu doar la vârf, ci și la firul ierbii. I-am descoperit cu plăcere la ședințele de partid din cele 26 de organizații. Chiar i-am spus lui Marcel (n.r. Ciolacu) că în rândurile doi și trei avem mulți oameni valoroși. Hai să nu-i pierdem, să-i promovăm, să-i propunem. Marcel a fost de acord, am adus oameni noi la conducerea multora din cele 26 de organizații. Sunt convins că vom lucra bine împreună și nu doar politic, ci și administrativ. Le-am spus fiecăruia dintre ei că sunt mici primari în cartierele lor, să strângă problemele de acolo și să vină la mine pentru a le rezolva împreună”, a anunțat C-tin Toma, primar și președinte PSD pe municipiu.

Cu urechile ciulite în sală, reporterul buzoienii.ro a mai aflat că PSD are 2714 membri cotizanți doar în orașul Buzău.

PNL Buzău, teoretic principalul adversar al PSD, are de mai bine de zece ori mai puțini, în jur de 250.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Motiv de satisfacție pentru primarul Toma CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Aviz adversarilor. Aici e forța PSD! Sunt 26 doar în orașul Buzău!

 • Mai exista o retea de catelusi, care asteapta un os sau o frimitura ceva, foarte multi stau cu privirea in sus si dau din coada .
  Ca si autorul materialului de mai sus

 • Mai scuteste-ne cu propaganda….. scrie si tu ceva de interes
  Si ca sa vezi rezultatul articolului….. M..E PSD

  Dupa cum am mai spus si in alte comentarii nu am afinitati politice dar tu intreci orice limita, inteleg ca esti platit pentru asta dar chiar in halu` asta

 • Ce le mai place unora să se dea mari anti-pesedisti, să arate cum sunt ei de dreapta, ca o ard asa, pe capitalism… Vorba aia, nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase… Hai mai, ma lăsați?! Parca n-ați fi fost toți urmașii membrilor de partid, de altădată. Pe vremuri, ai voștri erau în stare să-și vândă sufletul diavolului, numai să fie membrii de partid și vouă vă pute acum tot ceea ce e roșu. Săraci și ai dracu’, ăștia sunteți voi!

 • Aici nu e vorba de psd. E vorba de ambiție și rezultate. Astea conduc oamenii pricepuți spre aprecieri adevărate.
  Ce să zică dl. Toma? Banii vin și de la acest guvernul ăsta de 2 lei. Primarul este preocupat de promisiuni făcute, nu ca alții. Ajutăm cu ce putem OMUL Toma și OMUL priceput vice..
  Apostu.
  Cu numerele date = o statistică înșelătoare.
  O minciună spusă, sau scrisă se numește STATISTICĂ.

 • Sa fim seriosi! Adevarata ‘forta’ a PSD-ului nu sta in aceste organizatii de cartier,ci in minciunile,manipularile,pomenile electorale,turismul electoral,fraudele electorale si alte asemenea faradelegi.Si fara doar si poate si in nivelul intelectual redus,in retardul intelectual al electoratului PSD-ist.Prosti,da multi!Cand aceste ‘argumente’ vor disparea,va disparea si PSD-ul ca ‘magaru in ceata’.Pana atunci,romania va fi distrusa ,iar romani vor fi pribegi,sclavi si servitori pe meleaguri straine…….Sa traiti asa cum va ofera PSD-ul;in saracie,prostie,minciuna,manipulare ,umilinte si dictatura.Asta va doriti,asta aveti!

 • Ce ti se pare deosebit in faptul ca la populatia pe care o are Buzaul,PSD are 2714 membrii cotizanti.Vrei sa stii cine sunt astia? Gasesti lista cu ei la tribunal,la DNA,in arhiva cu inregistrari de la SRI ,……Ca doar nu poti sa zici ca nu sti ca PSD este un partid PENAL ,format din PENALI.Cat ii priveste pe cei 250 de PNL-isti,e de mirare ca acest partid mai exista la Buzau cu loazele si lichelele care il populeaza.

 • VIESPELE NU FAC MIERE,intelepciunea populara NU greseste.Unstup vu peste 2000 de ALBINE vor face miere pentru stup ,dar 250 de viespi NUvor produce nimic,chiar daca sunt de dreapta sau #rezist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.