Aici nu ai cum să scapi

E unul din cele mai periculoase locuri din Buzău:


Sub podul de la Mărăcineni, către/dinspre Dedeman.

E zid de ambele părți ale drumului + curbă. Nu ai cum să scapi, dacă cel de pe contrasens vine înspre tine:


Zona e cu atât mai periculoasă dacă plouă torențial.

În această parte a orașului nu e trasă canalizare, astfel că atunci când plouă torențial apa rămâne pe drum și e pericol de acvaplanare. Mai ales că drumul e și în curbă!

„De fiecare dată când trec pe aici, mi se strânge inima”, ne-a scris un șofer care ne-a rugat să scriem câteva rânduri despre acest loc periculos din oraș.

Ultimul accident cu victime a avut loc aici în luna iunie:

Rugăminte. În caz că aveți cunoștință despre alte locuri periculoase din Buzău te rugăm să ne informezi la buzoienii.ro@gmail.com.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Aici nu ai cum să scapi

 • Mai periculoasa e crasma din curba care nu are banda de accelerare …

  Răspunde
 • Nu e canalizare pe toata strada Soseaua Nordului !!! Platesc taxe si impozite ca cei din centru dar doar acolo se fac imbunatatiri !?

  Răspunde
 • Auras, la ce te ajută pe tine sau pe mine să îți spun alte locuri periculoase? Sincer, spune! Oricum nimic nu se face cum trebuie si pt. Mine plătitor de taxe și impozite.
  Ti am dat zeci de mesaje cu probleme reale si considerate de mine periculoase si??? Ce ai făcut? Nimic. Nu le ai publicat, le ai șters etc.
  Chiar nu ești deloc realist? Centura se putea si ea lărgi acolo unde se poate. Un sens giratoriu după pod spre Focsani era minunat pt întreaga Valea Slanicului si nu numai. Centură pe dig spre Vadu Pașii promisă de ciolacu. El este ocupat să il primească pe zelenski… Nu mai comentez. M am săturat. De as putea in munți, in păduri as trăi. Departe de cei care sunt plătiți sa facă ceva si nu fac nimic. Mulțumesc pentru postarea comentariului.

  Răspunde
 • Dar de gropi de ce nu scrieti ca sunt un pericol ?? zilnic trecem prin craterele formate sub pod, daca dai intr.o groapa risti sa iti ramana roata acolo

  Răspunde
 • Oricat ne-am exprima nemultumirile aici, nu vom vedea mare lucru din partea autoritatilor (ori nu citesc comentariile pertinente, ori nu le sunt aduse la cunostinta). Inca din luna Iunie am mentionat ca ar trebui montat un separator de sens. S-ar mai putea largi sectiunea de sub pod, prin mutarea catre albia raului a digului (probabil ca necesita bani mult mai multi si nimeni nu vrea sa auda de cheltuieli pentru lucruri ce nu sunt foarte vizible).
  As fi curios daca Politistii de la rutiera, au facut vre-un raport in care sa mentioneze necesitatea securizarii zonei d.p.d.v. al sigurantei circulatiei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.