Aici nu prea fuseseră accidente…

Conform martorilor vina producerii accidentului a aparținut șoferiței Renault-ului alb (41 de ani, Poșta Câlnău).

Șoferița nu a văzut stopul amplasat la pătrunderea dinspre strada Războieni pe str. Col. Buzoianu.

Pe drumul cu prioritate, Col. Buzoianu (dinspre gară spre Bd. Unirii), circula regulamentar un Ford roșu condus de un buzoian de 68 de ani (din municipiu).

În mijlocul intersecției Fordul a intrat cu partea din față stânga în partea din spate a Renault-ului.

Șoferița Renault-ului își va repara mașina cu bani din buzunar, iar cel cu Fordul pe baza asigurării șoferiței.

În această intersecție s-au produs mai rar accidente spre deosebire de Col. Buzoianu – Plevnei și Col. Buzoianu – Independenței.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Aici nu prea fuseseră accidente…

 • Cand esti mai familiarizat cu circulatia pe camp,nu prea mai tii cont de indicatoarele rutiere!

 • In urma cu mai multi ani mergeam catre gara. Ma aflam la cca 30 m distanta de aceasta intersectie, cand am auzit un ,,buf” specific in spatele meu. Cand m-am intors, din doua masini rasucite pe carosabil in acelsi loc ca si cel din foto, iesea praf si zburau bucati din plastic si capace de roti. Vazandu-i pe cei doi soferi iesind imediat furiosi si zbierand din masini, m-am lamurit ca accidentul nu era grav si mi-am continuat drumul.
  Adevarul este ca prioritatile in acel loc sunt cam anapoda, dar au scopul de a nu ingreuna circulatia inspre si dinspre gara, inclusiv a autobuzelor.
  In aceasta intersectie ai sanse sa astepti, ca pieton, si cate 5 minute pana reusesti sa traversezi Col Buzoianu, catre piatza, atat de intensa este uneori circulatia…….[Leo]
  Un alt loc frecvent de coliziuni auto este la intersectia Patriei-Independentei, la ,,Posta Veche” si tot din cauza nerespectariisemnificatiei semnelorr de circulatie. Desi sunt montate denivelari ptr incetinire, cei care vin dinspre Unirii le ocolesc si intra cu viteza in intesectie

 • Triumfului cu Libertatii, iarasi o intersectie mortala de-a lungul anilor, la care NIMENI nu ia masuri sa puna opritoare pe sensul fara prioritate. Chiar daca este la un pas de sediul Politiei.
  Indiferenta ucide !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.