„Aici să sunați dacă observați că sunt cetățeni care nu respectă izolarea/carantina”

La solicitarea multor buzoieni, primarul C-tin Toma a anunțat că la numărul scurt 0238/955 cetățenii pot face sesizări în caz că observă cetățeni care nu respectă izolarea ori carantinarea.

„Telefonul e funcțional non-stop. E același cu cel al poliției locale. Aici pot suna buzoienii aflați în situații deosebite pentru a primi informații și ajutor. De asemenea, se pot face și sesizări privitoare la încălcarea măsurilor stabilite în perioada stării de urgență”, a anunțat primarul.

ULTIMA ORĂ: La nivelul întregului județ sunt 626 de persoane pentru care DSP Buzău a impus măsura izolării la domiciliu (56 sunt în carantină).

Cu toate acestea, pe facebook sunt numeroase mesaje în care se reclamă faptul că în ultimele zile s-au întors acasă buzoieni din Italia, Spania, Germania, etc. dar care nu sunt nici în carantină, nici în izolare la domiciliu.

Și la nivel național s-a înființat o linie telefonică non-stop la care cetățenii pot solicita informații despre coronavirus.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „„Aici să sunați dacă observați că sunt cetățeni care nu respectă izolarea/carantina”

  • Pentru prima data in viata, sunt de acord cu indemnul de sorginte securista: „Turnati aici!”…

  • Gata, s-a reinstaurat turnatoria. Care are invidie pe vecinul da telefon sa toarne, nu conteaza ca nu e adevarat ce toarna, vecinul va fi luat de militie, ca pe vremuri.
    Unii nu inteleg faptul ca la intrarea in tara autoritatile selecteaza doar pe unii carora le recomanda statul acasa, nu pe toti, ca ar fi o aberatie sa faca asa ceva.
    Cumulat cu proasta informare si panica provocata intentionat in mod fals de media de propaganda apare rautatea unor oameni alimentata de frustrare care ii mana sa toarne desi habar nu au despre ce e vorba, vor doar sa isi verse niste frustrari alimentate de media de propaganda, sunt si ei constienti ca toarna minciuni, dar o fac sa se elibereze temporar de frustrarile acumulate din faptul ca ei n-au fost capabili de nimic in viata si nu si-au parasit satul natal de 3 generatii, iar vecinul se duce anual in concediu in strainatate.

  • Foarte bine. Ca in vest, statul se bazează doar pe cetățenii corecți. Ceilalți amendați, pușcărie

  • Binenteles ca trebuie denunțați cei care pun în pericol sănătatea oamenilor. Ce facem ? Acoperim hotii, tâlharii, șmecherii, proștii. Nuuuuu. Foarte bine, Tomița!

  • Orice cetatean roman care se intoarce in tara are obligatia sa stea 14 zile in izolare la domiciliu daca nu esti pasibil de amenda

  • @Invidie…..Este ca nu prea intelegi ce se intampla in jurul tau? Cred ca esti unul dintre cei veniti din zonele „rosii” dar care au declarat cu nonsalanta ca vin din alta parte. Din punctul meu de vedere pe toti cei cu un astfel de compartament i as condamna la ucidere din culpa.. Pentru ca din cauza lor vor muri oameni. Si in final nu inteleg…ce e asa greu sa stai 14 zile in izolare?!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.