„Ajutați-mă! Sunt șantajat și sechestrat la o stână! Trei polițiști sunt implicați”. Iată plângerea trimisă de un cioban către buzoienii.ro

Un cioban de 46 de ani din comuna buzoiană Racovițeni (vezi declarația olografă de mai jos) susține că este ținut prin șantaj de trei ani la o stână de lângă comuna Balta Albă.

Dumitru Tăbleț, alintat Crișu de către cunoscuți, afirmă că în această poveste ar fi implicați inclusiv trei agenți de poliție de pe la Rm. Sărat.

Scrisoarea ciobanului a ajuns azi prin intermediul unor cunoscuți la reporterul buzoienii.ro. Aceștia îi roagă pe șefii IPJ Buzău să trimită în control la fața locului polițiști de la Buzău și nu de la Rm. Sărat.

Lucrez ca cioban la numitul Croitoru Săndel de patru ani. Timp în care am fost șantajat, punându-mi-se la plată patruzeci de oi, șantaj organizat cu ajutorul a trei polițiști de la Poliția Rm. Sărat. Unul dintre aceștia a fost mutat disciplinar de la Poliția Municipală Buzău, fiind prins dând informații din dosare secrete. Ceilalți doi sunt foarte buni prieteni cu numitul Croitoru Săndel. Din acel moment, timp de trei ani am tot fost șantajat și forțat să lucrez în continuare la acest om, neplătit, forțat să mă duc la furat de diverse lucruri spre folosul lui (lemne din pădure, garduri metalice de pe domeniul public,etc.). Mi-au fost luate animalele mele: 20 de oi și doi viței. Acasă nu m-am putut duce în toți acești ani doar de două ori, ultima data în această vară, pentru două zile la înmormântarea mamei mele. Ultima amenințare a venit acum câteva zile, amenințând că-mi sparge ușa și geamurile de termopan pentru că el le-a pus, deși au fost puse din banii soției mele, ea fiind pensionată pe caz de boală.

Mai jos a fost inserată declarația olografă. De remarcat că bărbatul, în ciuda clișeului despre ciobani, scrie destul de citeț și de corect gramatical. Dacă sesizarea se va confirma va fi o dovadă în plus că, din păcate, unii dintre polițiști sunt în fapt niște lupi în blană de oaie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și articolul: Căprioare în Crâng! Iată primele fotografii ale zilei primite de la cititori

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „„Ajutați-mă! Sunt șantajat și sechestrat la o stână! Trei polițiști sunt implicați”. Iată plângerea trimisă de un cioban către buzoienii.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.