Ajutor important pentru firmele de acolo. Zonă deschisă înființării de afaceri

Cu Boșcodeală primar acest drum nu s-ar fi asfaltat probabil niciodată.

Nu era pomenit nici măcar din gură a fi pe vreo listă de așteptare.

În mandatul lui Toma s-a trecut în plan din primul an, iar în toamna 2018 s-au început efectiv lucrările.

E vorba de drumul – 2,2 km – care pleacă din Șoseaua Brăilei (între fostul abator al orașului și Metalurgica) se continuă pe la Oborul de Animale și ajunge până la stația de epurare (înspre podul de la V. Pașii).

Primii 500 de metri ai drumului (botezat Șoseaua Vadu Pașii) s-au asfaltat astă toamnă de la Șoseaua Brăilei până la intersecția cu calea ferată (inclusiv cu trotuare).

Restul e programat a se face în prima jumătate a anului viitor – când expiră termenul limită fixat de Primărie firmei Hidrosalt B92 (cea care a câștigat licitația).

Asfaltarea acestui drum înseamnă scoaterea din noroi a firmelor înșiruite de-a lungul căii de acces, relansarea Oborului de Animale, dar și un puternic imbold pentru dezvoltarea acestei zone.

Șoseaua Vadu Pașii face parte din Centura de Est a Buzăului, alături de drumul de peste digul râului Buzău.

Reporterul buzoienii.ro ajuns la fața locului a sesizat că s-a început asfaltarea și aleii înspre Tehnomet, o firmă cu peste 200 de angajați și 5 milioane de euro cifră de afaceri.

Articol: Auraș Tereacă, Foto: Ștefan Vlad Orjan

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Când intervenția statului le scoate oamenilor bani din buzunar CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Ajutor important pentru firmele de acolo. Zonă deschisă înființării de afaceri

 • ….relansarea Oborului de Animale…in secolul 21, într-o țară care se vrea în spațiul Schengen. Și ne mai miram când suntem tratați că niște barbari atunci când taiem porcul prin Italia sau într-o altă țară civilizată.

 • Tot sa-l atingeti voi pe Boscodeala. A asfaltat si Toma 500 de metri si restul aproape de alegeri ca mna…hai sa ne… nu mai zic nimic. SCUTESTE-NE, DOMNULE TEREACA.

 • Cum-necum Toma a asfaltat in 2 ani cat Bosco in 15… ce dracu….

 • A asfaltat 500 de metri? Bai sageata lu’ Boscokaka mai citeste putin si mai iesi din canal si priveste strazile si ce s-a asfaltat si nu mai abera pe aici…sagetica te inteleg ca poate mai prinzi si tu un kg de zahar ceva la vot dar macar nu abera pe aici a asfaltat Toma la strazi cat n-a asfaltat sefu’ tau in 20 ani…asa ca da-i drumu usor la sapat santuri

 • Stai linistit sagetica lui Tomita ca nu sunt sageata lui Boscodeala nu tin nici cu unul nici cu altul, sunt doi….nu vreau sa jignesc. Dar mergi si tu prin tot orasul sa vezi nu o arde doar prin Dorobanti “jmekeras” ce esti sau mai stiu eu ce strazi mari a asfaltat. Vezi Transilvaniei, vezi portiunile de la gara spre Bariera Brailei, circula putin sarantocule nu merge doar cu autobuzul, ia-ti masina daca-ti permiti sa dai bani la gaz si vezi gropile din oras.Hai ca te-am pupat.

 • Urmeaza si Transilvaniei in caz ca nu citesti. macar Toma a facut ceva ce se vede si in oras. nu ca Bosco, doar la el in buzunar

 • Si cand urmeaza Transilvaniei, rogu-te ? Aproape de alegeri. Sunteti patetici.

 • Conteaza cand ?Conteaza ca va fi asfaltata ca si celelalte zeci de strazi mai iesi din casa si vezi care sunt strazile asfaltate

 • Domnu cu “#”….,….aberezi acuma, sincer…
  Mai lasa dreak pe Bosco ca ne-am convins 20 de ani. Acuma, cum nu face Toma ceva, aruncati la gunoi tot ce a facut deja, nu ?
  Chițăie Mafia, v-a tulburat linistea nea Tomitza :)))))

 • Bă, dar nu ai vrea sa pocneasca din degete și peste noapte să fie tot orașul asfaltat? Că poate așa vă mulțumiți cu toții. Dar spații verzi amenajate nu se văd? Dar proiecte de restaurare a unor cladiri de patrimoniu nu se văd, dar locuri de joacă pentru copii nu se văd? Dar investiția în stația de asfalt și beton ca să nu mai ciordeasca alții banii nu se vede ? Dar asfaltarile din curtile scolilor nu se vede? Tu crezi ca astea se bat din palme? Ca daca ar angaja mai multi sa faca treaba , i-ati scuipa pe strada ca ii platiti din banii vostri, ca ei sunt bugetari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.