Ajutor pentru elevii și navetiștii din V. Pașii! Iată ce decizie s-a luat!

Primăria Buzău, CJ. Buzău, Trans-Bus și Primăria V. Pașii au convenit să vină în ajutorul elevilor și navetiștilor din V. Pașii pe durata în care podul rutier va fi închis în vederea reparațiilor.

„E foarte periculoasă acea traversare peste podul de calea ferată. Am vorbit cu colegii de la CJ Buzău și de la Primăria V. Pașii pentru a găsi împreună o soluție. Primăria Buzău și Trans-Bus au venit cu această ofertă ca o linie de autobuz municipal să meargă pe la Autorolla,  Focșănei, V. Pașii, Scurtești, Stăncești, dimineața și după amiaza, când e traficul mai intens. Cei de la CJ Buzău au fost de acord, urmează ca Primăria Vadu Pașii să intre în Asociația de Dezvoltare Buzău – Mărăcineni – Săpoca”, a anunțat azi primarul C-tin Toma.

Autobuz nr. 3

Deocamdată, la nivelul Trans-Bus nu s-a decis încă exact care va fi traseul ce va fi prelungit până la V. Pașii.

Cel mai probabil va fi vorba de linia numărul 3.

Inițiativa va conveni de minune celor din V. Pașii, însă va trebui învinsă opoziția celor care efectuează acum transportul intrajudețean de persoane.

Citește și articolul: Autobuze ca-n vest. Iată ce surprize a pregătit Trans-Bus pentru buzoieni!

Apariția autobuzelor municipale, pe modelul brevetat de autobuzul nr. 2 până la Săpoca, îi va lăsa pe aceștia fără clienți.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ajutor pentru elevii și navetiștii din V. Pașii! Iată ce decizie s-a luat!

 • Daca nu le convine sa suplimenteze ei , bani stiu sa ia

  Răspunde
 • Cel mai bine ar fi să convingă firma care execută reabilitarea podului să demareze lucrările în mod serios. Unde s-a mai pomenit să se repare un pod cu 2-3 muncitori? E de necrezut cum se procedează. Se impune întrebarea, dacă licitația a fost corectă… pare că s-a ținut orbeste. Nu opreşti circulatia pe un pod doar să te prefaci că lucrezi.

  Răspunde
 • „Inițiativa va conveni de minune celor din V. Pașii, însă va trebui învinsă opoziția celor care efectuează acum transportul intrajudețean de persoane.”

  Cei care efectuează acum transportul intrajudețean de persoane pe aceasta ruta isi bat joc de clientii lor!!! Circula numai autobuze mici, care nu au suficiente locuri pentru oameni. E asa de aglomerat incat nu reusesc sa se urce toți in autobuz. Nici nu vă puteti imagina cat de oribil este sa călătorești asa si de si, fara ca nimeni sa faca ceva. Si problema nu e doar dimineata, ci si la amiază cand se întorc oamenii de la scoala/liceu/serviciu, atunci este mai rău pentru ca este si mai cald, iar aerul dinăuntru devine insuportabil.

  Răspunde
 • Tehnici de manipulare aplicate cu mare succes inca pe spinarea bietilor oameni platitori de taxe si impozite. Creezi o problema majora careia nu vrei sa ii cauti rezolvare, refacerea podului, adaugi o situatie de criza accentuata, inchizi si podul care oricum nu oferea conditiile necesare, lasa criza sa se instaleze un pic, dupa care vii cu solutia salvatoare ca toata lunea sa te aprecieze. Nu refaci podul, nu amintesti nimic despre solutionarea crizei majore, nu contribui la un final fericit, ci doar propui o alternativa minora, indulcesti un pic amarul, alternativa insa care va fi perceputa ca un mare ajutor in comparatie cu situatia de criza tot mai accentuata. Tot carpeala se cheama, si nu rezolvarea vreunei probleme.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.