Ajutor pentru legumicultorii buzoieni: „Sunt roșii gustoase și sănătoase”

Ajutor din partea primarului Toma pentru legumicultorii buzoieni.

Astăzi, Toma a mers în Piața Centrală. A început prin a mânca o roșie „de Buzău”, apoi a cumpărat un kilogram și a realizat un material video de susținere a produselor și producătorilor locali.

„Cele trei cazuri de la Gl. Sărat sunt izolate. Analizele de laborator au ieșit bune. Produsele din piețele buzoiene sunt bune și gustoase. Să cumpărăm de la producătorii locali, facem un bine acestor oameni, facem un bine și economiei buzoiene”.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Ajutor pentru legumicultorii buzoieni: „Sunt roșii gustoase și sănătoase”

  • Dnle Toma,din toti din piata centrala doar 5% sunt producători ,restul doar bișnițari si stiti si dumneavoastra asta.Lasati ne va rugam cu astfel de reclame.Cei doi de la care ati cumparat sunt mai mult cu grad de handicap decit muncitori in propriile solare.Stiu ca vreti voturi dar obtinetile curat

   Răspunde
  • Buzoieni,lasati misto-urile ca va arata adevaratul caracter ,mai bine aveti incredere in agricultorii romani care se straduiesc sa ne ofere legume romanesti.Politica nu are legatura cu sanatatea oamenilor,nu mai apelati la astfel de trucuri josnice si sustineti agricultura romaneasca.

   Răspunde
 • Cumpăr alimente pentru ca să mă hrănesc cu ele, nu pentru binefaceri.
  Păcat că nu i-a încurajat pe producătorii locali mai cu aplomb, cu depozitul ăla dinspre Brăila. În rest, vagabonțeală.

  Răspunde
 • Nu au niciun gust si sunt foarte lemnoase, parca mananci scoarta de copac. Asta pentru ca pun soiuri rezistente la transport si depozitare, dar cu gust de carton. Plus ca le mai si coc fortat unii. Soiurile traditionale le mai cultiva doar pentru familia lor, nu si pentru vanzare.

  Răspunde
 • A ÎNCEPUT CAMPANIA ELECTORALĂ ????? PÂNĂ ACUM DE UNDE A LUAT ROȘII ???

  Răspunde
 • Ma alatur si eu tovarășilor ce au luat cuvantul in fata mea, tov. Daea și tov. Toma ca să susțin ce au zis ei. Asa e, forțe oculte, ce se opun progresului si bunastarii poporului, pe care partidul lupta sa le asigure, incearca sa generalizeze utilizarea defectuasa a pesticidelor de catre toti taranii ce trudesc in solariile patriei (private). O minciună! Au fost doar 3 care au folosit doar o singura data si doar la castraveti, cand, dealtfel au si fost prinsi in fapt!
  Sa infieram cu manie aceasta atitudine de denigrare a rezultatelor obtinute in lupta cu fortele conservatoare, imperialiste ce urmaresc distrugerea țăranilor (cinstiti) români!
  Mancati legume romanesti fara sa mai puneti botul la analizele dubioase facute de imperialisti! Oricum ati facut-o si pana acum si oricum o veti face si in continuare! Si oricum decat sa mancam rahat ieftin din import, mai bine il mancam pe al nostru mai scump, sa fim nationalisti!
  Tot inainte pana la victoria finala, in lupta cu fortele oculte, imperialiste ce incearca sa-l dea jos pe tov Daea si pe tov Toma, oameni de valoare fara de care rosiile n-ar mai avea nici un gust!
  Hai, gata, ca m-a apucat greața!

  Răspunde
 • toma sa manance din piata ???!!! o gluma buna ….. omoara oamenii lent cu buna stiinta ….

  Răspunde
 • 80% nu sunt producători sunt comercianți pe mulți ii vezi la depozitul legume și fructe de pe strada Transilvaniei de unde se aprovizionează. Grecia și Turcia.In piața mai sunt câteva băbuțe care aduc legume și sarzavaturi din propria grădină restul de la angro .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.