Al doilea accident AICI în câteva zile

E a doua tamponare produsă AICI în ultimele zile.

La câteva zile distanță, tot acolo și tot după o traversare a unui pieton, s-a produs o altă tamponare.

Șoferii reclamă că trecerea de pietoni nu e amplasată prea fericit în acel loc (lângă magazinele sătești de pe strada Transilvaniei) din cauza vizibilității scăzute a pietonilor ceva mai grăbiți.

Șoferii susțin că ar fi mai sigur dacă trecerea s-ar muta la 20 de metri de intersecție.

Variantă care nu-i pe placul pietonilor care ar trebui să facă un mic ocol pe jos.

Citește și:

loading...

15 comentarii la „Al doilea accident AICI în câteva zile

 • Si pietonul cat de mult s-a asigurat??? inainte de a trece strada.

  Răspunde
 • Cel cu duba e sofer profesionist nu? Pisicuta a fugit de prostia pe care a vazut o pe drum.

  Răspunde
 • Păstrarea distanței față de mașina din față.. viteza prea mare a dubiței.., probleme la frâne? Offf, graba asta..! Nu pietonii sunt de vină!

  Răspunde
 • Păstrarea distanței față de mașina din față.., viteza prea mare în apropierea intersecției.., reacția târzie a șoferului dubiței.., frâne ineficiente! Un limitator de viteză în dreptul cofetăriei Andrei ar tempera vitezomanii!

  Răspunde
 • Nici de data aceasta pietonul nu are nicio vina.

  Răspunde
 • Prima mașină oprise deja pentru a acorda prioritate pietonului ( care nu s-a aruncat pe trecere, de data aceasta)! Să nu transformăm trecerea de pietoni în trecere ,,peste” pietoni !! Să fim civilizați, atât ca șoferi, dar și ca pietoni!

  Răspunde
 • Noroc ca nu a intrat ABS si i s-au blocat rotile celui cu duba, ca probabil o omora pe femeia de pe trotuar, a virat ca dementul la dreapta, numai el stiind unde voia sa o ia…

  Iar ala cu masina, daca iti dai seama in ultimul moment, mai bine treci daca pietonul nu e angajat deja in traversare, nu franezi ca disperatul, era clar ca pietonul nu urma sa plonjeze in fata lui ca portarii. Iar șoferul celalalt, din spate, ar fi avut timp sa franeze. Sau ar fi calcat pietonul, naiba stie, ca nu stii ce urmeaza cand densitatea de șoferi nepregătiți pe mp este asa mare…

  Răspunde
 • Domnu Tereaca, un punct de vedere al pisicii se poate? Cu siguranta e martor la mai multe astfel de evenimente. Eventual intrebati-o dvs si pentru dl Toma, parerea ei care este? Sa mute sau nu trecerea?

  Răspunde
 • Semafor cu buton. Așa ar trebui la toate trecerile importante de pietoni, nu acele călătoare cate strică suspensia mașinilor.

  Răspunde
 • NU pietonii si Nu pisica sant vinovati ! Atunci cine? Raspuns ! Soferii ne pregatiri!!!

  Răspunde
 • Amandoua tamponari s-au produs datorita neatentiei soferilor , nu are nicio legatura cu zebra ,zebra poate fi oriunde dar daca esti neatent se produc asemenea incidente , PUNCT.

  Răspunde
 • Semaforizare cu buton la pietoni. Lumina aia roșie sus, sigur este mai vizibilă de la distanță.

  Răspunde
 • ITP-ul (duba are ceva probleme la frane) si politia rutiera (ca a dat permisul soferului dubei) sunt de vina !

  trecerea este in regula acolo … soferii si masinile care au cauzat acidentele sunt catastrofele !!!

  @Redactia, nu mai bateti apa in piua cu trecerea – nu e vorba despre ea .

  Răspunde
 • Pe Transilvaniei sunt destule treceri de pietoni, una dintre ele destul de aproape de cea in cauza. Cea de la magazinele satesti nu isi are rostul in intersectie si spun asta desi sunt pieton si circul zilnic pe acolo. Se mai trezeste vreun ametit/ametita ca vrea la magazinele in cauza, nu are decat sa foloseasca trecerea din josul strazii, ca miscarea e buna. Cum sa fluidizezi traficul cand sunt 3 treceri de pietoni una dupa alta ?

  Răspunde
 • *Pisica
  Dacă n-ar fi trecerea de pietoni în acea zonă, cu ce viteză vor circula oare mașinile? P.S.Să mai fii și sofer de bmwuț.. Doamne ferește!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.