Al doilea accident al zilei, în dreptul cimitirului de pe Centura Buzăului. O autoutilitară cu lemne a luat în plin un turism. Ultima oră! S-a produs și al treilea accident!

Șoferul din imagine, un vrâncean de 28 de ani, transporta cu o autoutilitară dinspre podul de la Mărăcineni înspre Ploiești.

Accidentul s-a petrecut imediat după ce a trecut de fabrica de bere, în dreptul cimitirului Sf. Gheorghe:


„Cel cu autoturismul roșu Opel Roșu era oprit în dreptul cimitirului. Nu știu ce a fost în capul lui, nu s-a asigurat deloc, deodată a plecat de pe loc, vrând să întoarcă deși e linie continuă. Mi-a ieșit în cinci metri în față, am încercat să-l evit trăgând de volan stânga. N-am reușit, l-am lovit în portieră, și apoi am ieșit târâș pe partea cealaltă a drumului. Mare noroc am avut că n-a venit nimic de pe contrasens. Dacă venea un tir era prăpăd, pe el în făcea sandiș”.

Opelul roșu era condus de un bărbat de 64 de ani din Galați. Întrucât acuza dureri în zona cervicală a fost transportat la spital. Tot la spital a ajuns și pasagera de 55 din Opel, mai mult speriată de ecele întâmplate.

Un alt treilea accident s-a produs la Potârnichești pe DN2E85. Trei autoturisme au fost implicate.

 

loading...

Un comentariu la „Al doilea accident al zilei, în dreptul cimitirului de pe Centura Buzăului. O autoutilitară cu lemne a luat în plin un turism. Ultima oră! S-a produs și al treilea accident!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.