Alegere surpriză pentru postul de viceprimar al orașului Buzăului

Silviu Roșioru e alesul ALDE pentru postul de viceprimar.

În această seară, oamenii lui Tăriceanu de la Buzău au decis să-l nominalizeze pe Roșioru pentru funcția care ar reveni ALDE conform protocolului național semnat cu PSD.

„Eu nu sunt membru ALDE, ci de la PSRO, dar avem semnată o înțelegere pe plan local. Mi s-a propus această funcție de către ALDE și am acceptat. Nu vreau să mi se reproșeze faptul că fug de responsabilitate, că știu doar să critic de pe margine. Chiar vreau să mă implic. Am schimbat uneori săgeți cu primarul Toma, dar am și colaborat. E posibil și în cazul în care voi ajunge viceprimar să am opinii diferite de ale domnului Toma, dar voi căuta să mă înțeleg cu el în folosul cetățenilor”, a spus Roșioru pentru buzoienii.ro.

Rămâne de văzut în zilele următoare dacă primarul C-tin Toma și PSD îl vor agrea pe Roșioru și dacă înțelegerea din 2016 cu ALDE va mai fi respectată.

PSD Buzău – care are 11 din cei 23 de consilieri locali – își poate impune la vot, dacă dorește, propriul viceprimar.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Alegere surpriză pentru postul de viceprimar al orașului Buzăului

 • Pe bune?! Roșioru, zis “Pele” (pentru ca asa pronunța piele atunci când vindea geci) va fi vice-primar?!
  Ce rău am ajuns… Ne meritam soarta, dacă am votat fără minte sau, și mai grav, dacă nu am fost la vot și alții au decis pentru noi.
  România este reflecția alegerilor făcute de populație în ultimii 29 de ani.

 • Incredibil. Un alt neavenit, jmecheras, dubios si pus “pe treaba”…

 • Din rău in mai rău. Omul lui Mocanu si Bârlă viceprimar…incep sa nu mai cred ca va fi ceva bun in Buzău.Sa vedeti de acum mânării,măgării si mizerii.Sa vedeti proiecte pe banii primariei date pe cumetrii,sa vedeți propuneri in consiliu in favoarea amicilor acestui ,,Doamne Ajută “.Dar daca am votat ca bețivii, chiar ne merităm soarta.Trăiască Psd-ul si partidele sale satelit ,precum si magnifică gască de hoți de la Alde.

 • Rosioru vindea geci si Toma rulmenti de caruta, nu ?

 • Scapi de dracu, dai de tacsu.
  Cam asa e in politica asta autohtona, niciodata nu e mai bine, mereu e mai rau.

 • Chiar nu exista oameni de valoare în consiliul local?
  Roșioru?!
  Cu ce am greșit Doamne, de avem parte de astfel de oameni care ne decid soarta?

 • Ce comentarii fara sens..In loc sa ne preocupe ce e de facut cu adevarat bun in orasul asta,judecam trecutul oamenilor sau chiar il inventam.. Si Ceausescu a fost cizmar si acum il regretam.. In privinta lui Rosioru, nu stiu cat o sa poata reusi face ceva cu modul de impunere al acestui primar,dar cu siguranta e omul cel mai potrivit la locul potrivit.

 • Are dreptate Dan, se potrivește Silviu Roșioru cu Palatul Comunal, ceva de speriat, ca pumnul pe ochi. Dacă vă iubiți atâta de ce nu vă luați?

 • @Dan, dacă îl regreți pe Ceaușescu, este treaba ta. Eu unul nu îl regret absolut deloc. A fost, face parte din trecut, nu îl putem nega, dar sa ajungi sa îl regreți nu este în regula…
  Ar trebui sa fim cu toții mai implicați în politica, sa nu le mai permitem celor aleși sa facă ceea ce vor pe motiv ca au fost aleși.
  Sa nu uitam ca vreo 70% din populația cu drept de vot din România nu voteaza, din diverse motive, iar oamenii devaloare nu doresc sa între în politica. De aceea am ajuns sa avem parte de Bosco și acoliții sai, de Mocanu și ai lui, de Toma cu gașca lui, de oameni ca Neder ori Roșioru. Sunt oameni care au eșuat în alte domenii sau care nu au făcut altceva înainte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.