Alegeri în PSD Buzău. Iată cine a devenit șeful organizației de seniori

Câteva zeci de pesediști din județ, cu ceva mai multă experiență de viață, s-au strâns ieri în sala mare a CJ Buzău.

În prezența lui Marcel Ciolacu, șeful organizaței județene, a lui C-tin Toma și Emanoil Neagu, dar și a deputaților Sebastian Radu și Sorin Lazăr, s-au ținut alegerile organizației de pensionari.

Au votat doar șefii organizațiilor de pensionari de teritoriu, de aceea sala n-a fost plină.

În funcția de președinte al organizației de seniori a fost ales Alexandru Bușcu, pensionar militar, fost pilot și instructor la unitatea de la Boboc.

În ultimul an acesta a fost președinte interimar, după ce fostul arbitru Cristian Teodorescu, nemulțumit, și-a luat jucăriile și a trecut la PMP.

Alexandru Bușcu va fi în curând și consilier județean PSD, după ce câțiva colegi vor pleca pe alte funcții.


Printre participanții la ședința de ieri s-a aflat și celebrul Petre Burada, care, mucalit ca de obicei, a mai emis o maximă:

„Nu contează ce vârstă ai, ci cum te simți”.

Burada a strâns lumea în jurul său, prezentând teoria, pusă în practică în mai multe țări, prin care ieșirea la pensie se face în funcție de numărul anilor de cotizare și nu de vârstă:

„Poate că unul, lucrează de la 18 ani, iar altul abia de la 35. Nu e corect ca amândoi să iasă la pensie la 65 de ani cum e acum”.

Mai jos sunt prezentate câteva fotografii de la conferința de alegeri.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.