Alo, poliția! Un grup de șase romi beau, înjură, se ceartă și cerșesc în stația de autobuz de la gară. Iată poze

Mai mulți cititori ne-au semnalat scandalul pe care-l face începând cu ora 15.00 un grup de șase romi care „și-au așezat cortul” în stația de autobuz de la gară.

Aceștia beau bere, înjură trecătorii, se ceartă apoi între ei, urlă, țipă, tot tacâmul.

Când obosesc se întind care pe canapele, care pe jos, pe asfalt, iar după odihnă o iau de la capăt.

Câțiva cetățeni care au trecut prin zonă pe la ora 15.00 au rămas mirați când la întoarcere, după ora 19.00, i-au găsit tot acolo.

Oamenii se întreabă cum de în tot acest timp nu s-a sesizat niciun echipaj de poliție care să elibereze zona, mai ales că între timp a început să și miroasă urât.

loading...

3 comentarii la „Alo, poliția! Un grup de șase romi beau, înjură, se ceartă și cerșesc în stația de autobuz de la gară. Iată poze

  • Cred a grupul de trecători care sa sesizat ești tu tereaca cacat…lasă oameni sa stea .o fi si buzăul vrun new york

  • Cu oameni ca tine, dumnule ,,Cla”, nici nu va fi! Infectiile alea de oameni nu trebuie suportate, doar pentru avem noi prea mult bun simt si nu le spunem nimic!

  • Știre de rahat…. dacă domnul jurnalist a trecut pe lângă cele sase persoane și a fost deranjat de limbajul lor sau i.au fost adresate injurii de ce nu a apelat nr. de urgenta 112. De ce nu a așteptat sosirea politiei la fata locului. A făcut 2 fotografii din care nu reiese mare lucru și gata știrea. Rahat….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.