Altfel, n-ar avea nicio șansă în fața lui Toma. Analiză

Să devină oficial candidata PNL la Primăria Buzău. E singura posibilitate logică a lui Carmen Ichim de a avea șanse în fața lui Toma de la PSD.

Cuplul Ichim – PNL ar deveni favorit să intre în turul doi de pe locul 2 (după Toma – PSD, dar înaintea lui Florescu – ALDE). Apoi, în turul doi, Ichim ar putea beneficia de susținerea unora dintre pierzătorii din primul tur (USR, ALDE etc.), astfel că Ichim – PNL ar putea micșora ecartul față de Toma – PSD (care rămâne favorit).

Altfel, candidatura lui Ichim va fi un eșec

Dacă nu va fi susținută de PNL, atunci candidatura lui Ichim e sortită eșecului. Ca independentă, deși va acumula ceva simpatizanți, e foarte dificil ca Ichim să depășească PNL (cu candidatul lui) ori pe ALDE – Florescu.

Pierzătoare pentru Ichim ar fi și asocierea cu ALDE, pentru că atunci imaginea bună îi va fi spulberată de alipirea cu gruparea penală dovedită Boșcodeală – Mocanu.

Bebe Ionescu, din nou trădat de PNL ?

Aducerea lui Carmen Ichim la PNL, deși interesantă electoral, nu e lipsită de probleme pentru liberali. Ar fi a doua oară la rând când PNL l-ar păcăli Bebe Ionescu, iar partidului i s-ar putea aplica eticheta neseriozității. Apoi, liberalii „verzi” (dacă există) s-ar putea simți deranjați că partidul va pune drept candidat o doamnă care până acum câteva săptămâni a funcționat ca prefect PSD.

Nițică răbdare

Carmen Ichim a anunțat aseară la Campus TV că în două săptămâni va anunța. Dacă va candida și pentru cine. Iar noi, vom trăi și vom vedea.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Altfel, n-ar avea nicio șansă în fața lui Toma. Analiză

 • Mai Tereaca,mai termina cu barfele aste de doi bani si radio-santul asta pe care il faci. Este adevarat ca PNL Buzau este doar o sandrama politica ,la fel de infecta ca si PSD,ALDE,PMP,Pro Romania,dar stai linistit mai baiete,ca nu o sa vezi tu o capra ca aceasta duduie fara calitati ,stapana la “varza Primariei”.

 • Doamna Ichim, fiica unui fost colonel de miliție, dar și soția fostului șef de la 2 și 1/4 Buzău, are aspirații mari, de la prefect în sus, nu vrea să fie primarul unui orășel de provincie.
  Se va înscrie în PSD, dacă va primi garanții că va ocupa un post de ministru, în cazul în care PSD va reveni la guvernare. Nu va mușca mâna care a hrănit-o. La PNL nu are niciun viitor, pentru că PNL nu are niciun viitor.

  P.S. Nu dați cu pietre, că nu-s pesedist sau penelist ori susținător al altui partid.

 • Ce să caute madam la primărie? Căutați pe cineva mai competent decât Toma, și atunci vom vedea. Dacă vă candida Bebi Ionescu, lucrurile vor sta altfel

 • Imi place faptul ca dupa ce dna a parasit functia de prefect si nici PSD nu mai e la putere, toti cetatenii si-au recapatat libertatea de exprimare. Bravo, vrem sa traim intr-o tara libera

 • Simona, Bebi Ionescu este un habarnist total, ne lovim de ignoranta lui zi de zi, intelegi ce spun ? Acum, nu ca as dori sa iasa Toma.

 • Auras, aici tu discuți de oameni care doar au tocat din taxe și impozite, nu te-am auzit să vorbești de oamenii plătitori de taxe și impozite. îți spun așa pe surse, sunt din ce in ce mai puțini, multi dintre adevărații oameni ori au plecat în vest ori s au mutat mai aproape Brașov, Sibiu, Cluj. crezi că interesează pe cineva de Madam Ichim care se pupa cu Boscodeala pe la revelioane sau Toma care se gudura pe lângă Gagu. Interesul lor primează stai liniștit.

 • Mai comunist decat bebe ionescu nu e nimeni. Nu inteleg cum acest individ poate avea sustinatori la buzau

 • Ma băieți mă, habar nu aveți cine este madam asta, ea și soțul ei sunt plini de corupșăn până peste cap, ei sunt materie primă perfectă pentru dna. Eu zic ca buzoienii să o aleagă, dar mai intai să îi lămurească madam cu câteva aspecte, printre care:
  – dacă familia ei a avut ceva de câștigat din prețul încasat pe terenul pe care este amplasat kaufland la râmnicu sărat
  – cum a ajuns ea și soțul ei dusmani de moarte cu familia unui potent afacerist din râmnic cu care până ceva timp în urmă erau prieteni intimi și dacă banii sunt motivul acestei dușmanii
  – daca familia ei are vreo felie din firma de patiserie cofetărie care indulceste zilnic viața ramnicenilor
  – cum a ajuns fiul său absolvent de istorie, consilier la consiliu județean Buzău
  – cum a ajuns fostul sofer al soțului său de la doi Si un sfert comisar la garda de mediu și mai ales de ce
  – vă persoane din afara prefecturii au făcut parte din delegația cu care să plimbat în China în 2018 și cum să deconta această
  – daca a avut o relație apropiată cu silvian ionescu și cât de apropiată
  – daca ei îi vine să creadă cele scrise în declarația ei de avere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.