Alți băieți de cartier care nu-i lasă pe buzoieni să doarmă. „Dacă vor liniște să se ducă lă mănăstire”

După motocicliștii care-și turează motoarele la miezul nopții și petrecăreții care dau muzica la maximum din boxele autoturismelor, în Buzău s-a mai dezvoltat o specie de băieți și fete de cartier cu apucături ciudate.

E vorba de cei care vin seară de seară în parcarea de la Kaufland pentru a se distra, făcând drifturi cu mașinile. Rezultă frâne asurzitoare, scârțâieli, strigăte și râsete în gura mare în disprețul celor de la blocurile de vizavi care nu pot pune geană pe geană.

Astfel de evenimente se produc constant, deși buzoienii plătesc din buzunarul lor sute de polițiști, jandarmi, polițiști locali, inspectori la garda de mediu etc. care ar fi trebuit să intervină.

Iată un astfel de mesaj, disperat, adresat primarului municipiului:

„Buna seara, este ora 00:20. De luni de zile in intervalul orar 00:00-02:00 in parcarea de la Kaufland Unirii Nord se tot fac intreceri cu masini,scartaieli,frane…etc…va rugam frumos, trimiteti un echipaj de politie, ceva..orice considerati d-voastra ca e necesar ca sa opreasca aceste persoane sa mai intre in parcare. Zgomotul este asurzitor, se aude si cu geamurile inchise. Nu mai spun ca e vara, cald si nu toata lumea are aer conditionat…deci multi suntem nevoiti sa tinem geamurile deschise si noaptea.Consider ca toti meritam sa ne odihnim.Precizez ca toata nebunia asta se intampla zilnic! Vrem doar putina liniste. Va multumesc!”

Primarul Toma a răspuns că va încerca să intervină:

Este o zona privata, dar vom incerca inclusiv cu proprietarii sa stopam „circul”. Va multumesc !

Pe de altă parte, într-o societate care și-a pierdut iremediabil busola, golănașii de cartier consideră că e orașul lor și că au dreptul să facă tot ce vor. Atât ziua cât și noaptea. Iată răspunsul standard folosit de grupul tot mai numeros al celor care n-au citit o carte în viața lor, dar debordează în tupeu:

„Huă pensionarilor! Suntem tineri și vrem distracție. Ați uitat că și voi ați fost tineri ca noi. Dacă vreți liniște, duceți-vă la mănăstire, la azil, în pădure, la Nifon. Mutați-vă la țară dacă vreți liniște sau la … cimitir”

loading...

12 comentarii la „Alți băieți de cartier care nu-i lasă pe buzoieni să doarmă. „Dacă vor liniște să se ducă lă mănăstire”

 • Iar ai făcut o știre de tot rasul….. întrebarea mea este de unde iei tu comentariile?… jurnalist, dacă se poate numi asa, mai prost ca TEREACĂ nu am văzut…

  Răspunde
 • Toti dorim sa ne distram intr-un fel sau altul dar persoanele de varsta a treia sunt din ce in ce mai deranjati de ce facem noi tineri. Intai a fost clubul acum asta. Nu va convine sa fim acolo face-ti voi un spatiu amenajat pentru noi. Dar nu se poate ca si acolo or sa fie plangeri de genul tot de la persoanele de varta a treia. Deci oricum am incerca ceva nu e bine.

  Răspunde
 • Eu zic sa te lași de jurnalism sau ce crezi tu ca faci cu circul asta de site.
  Apuca-te de vândut adidași in piața de păsări, fă-te pițifelnic, orice altceva.

  Răspunde
 • Pentru faptul că sunteți cretini și aveți distracții de primitivi nu ar trebui sa suferim noi, fraierii care ne ducem a doua zi la muncă să plătim impozite din care primăria să vă achite vouă, leprelor, ajutorul social. Mergeți pe câmp, dați-vă cu tractoare și alte mașini agricole, zdrențelor!

  Răspunde
 • Vreți să se facă liniște, să nu li se mai audă piuitul teroriștilor cu motoare în loc de creier? Puneți unul din cei 487 de polițiști locali să noteze discret numerele mașinilor, identificați proprietarii, apoi sesizați Poliția și Parchetul să li se verifice: vârsta, ocupația, părinții, veniturile, plata taxelor și impozitelor legale. Veți constata că majoritatea covârșitoare a descreieraților sunt paraziți care nu au produs una de un leu din muncă cinstită, dar pretind ca oamenii care muncesc și de pe urma cărora trăiește toată suflarea, să se ducă la mănăstire, sau la cimitir, dacă nu mai suportă terorismul lor. Faptul că Tereacă nu e un jurnalist bun nu deranjează somnul nimănui, poți să închizi calculatorul. Dar cu jigodiile decerebrate, trebuie făcut ceva, până nu se găsește cineva mai tare în brațe să-i ia la poceală, să-i dea cap în cap, până le vine mintea plecată cu sorcova, acasă.

  Răspunde
 • Iar cretinitati dinastea de articole? De unde deduci tu,in calitate de jurnalist,ca cei care le raspund pensionarilor revoltati nu au citit o carte in viata lor? Si ce legatura ar avea asta cu contextul? Lasa-te de site-ul asta ca te faci de ras singur cu exprimarile tale de om „citit”.Normal ca exista multe plangeri.Din moment ce orasul este mort si nu ofera niciun fel de perspective,90% din populatie este de varsta a treia.

  Răspunde
 • Daca nu stiati pana la momentul actual majoritatea de acolo au facultate sau sunt la facultate si lucreaza…daca nu ii stiti nu va mai dati cu parerea aiurea…atata timp cat este loc privat politia nu are ce sa faca decat sa dea o amenda de care nici nu le pasa…daca la mine in curte dau o mega petrecere primesc amenda pentru deranjarea linistii publice …doar patronul ii poate da in judecata in rest nimic

  Răspunde
 • Bai marlano- catani,bai securist bolsevic,tu, cu creierasul tau plin de scleroza ,nu intelegi ca nu-i treaba ta sau a statului mafiot de unde are X sau Y bani si masina. Tu marlan securistoid ,n- ai citit ca orice avere se prezuma a fi licita ?

  Răspunde
 • ce aveti ma v-ati stricat la cap…Drift boys and Girls Runn Runnn .. .. se numesc Fast and Furios 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.. Cei de la politie nu au de ajuns caii putere )) la jafurile din 2000 dacia logan .opel si alte dube plus tancuri.. iesiti cu tancurile dupa ei .))
  Semnat
  Lawr.Brg

  Răspunde
 • E36 MY LIFE !! Doar pasionatii pot intelege ce se intampla in fiecare seara in oras ! Continuati baieti !

  Răspunde
 • ….ma minunez si regret ca traiesc asemenea vremuri!!! Trecand peste cele cateva greseli de ortografie ale lui Ciprian, fiind de acord cu „Rossi” si „Corado Catani” cred ca totusi politia nu-si face datoria pentru ca efectiv in ziua de azi angajatii la stat nu sunt si nici nu vor fi trasi la raspundere pentru neindeplinirea atributiilor functionale! Acesta este cel de-al doilea cancer al societatii romanesti dupa politicienii corupti!!! Sa avem un Nou An cu mai multe impliniri!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.