Alți patru copii, internați la Buzău. Febră, dureri de cap, vărsături

Perioadă de îngrijorare pentru părinții din jud. Buzău din pricina virsului gripei.

„Unsprezece copii s-auprezentat în n weekend (18-20.01.2020) la U.P.U Pediatrie. În urma testului rapid de gripa, au fost diagnosticați cu gripa de tip A și B. Copiii, cu vârste cuprinse între 1-12 ani) prezentau febră foarte mare, cefalee, unii chiar și vărsături. Patru dintre acestia au fost trimiși la Spitalul Victor Babeș din capitală, patru au fost internati la secția Boli Infecțioase, iar trei au plecat acasă cu scrisoare medicala” – informare Spitalul Județean Buzău

S-a înregistrat și un caz de gripa la un adult, în vârstă de 20 de ani, gripa de tip B. E vorba de un tânăr de 20 de ani, internat la secția Boli Infecțioase.

UPDATE:

Conducerea spitalului județean a decis suspendarea sine-die a vizitelor aparținătorilor la Maternitate, Pediatrie și Terapie Intensivă (din spital) și la secția exterioară – Oncologie. În plus la secția de Urgențe Pediatrie se va proceda la efectuarea unei dezinfecții.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.