„Am adus lumină în sufletele câtorva sute de buzoieni!”

Ca de fiecare dată în ajun de sărbătoare, PRO România Buzău s-a mobilizat și a adus mai devreme lumină în sufletele câtorva sute de buzoieni”, anunță PRO România Buzău, într-un comunicat de presă.

„Membrii noștri, coordonați de prim-vicepreședintele Viorel Dobre, alături de consilierii  municipali Constantin Ionescu și Ion Barbu, au oferit 500 de pachete cu alimente unor semeni de-ai noștri cu posibilități materiale reduse.

Zilele trecute membrii Pro România au împărțit și 5000 de măști, atât de necesare în aceste vremuri de criză.

Buzoienii s-au bucurat și au remarcat că dacă un partid, mic și fără prea multe resurse cum este al nostru se poate mobiliza astfel, așteptările sunt mult mai mari de la forțele politice deja consacrate. Pe care le solicităm să ni se alăture în demersul nostru de ajutor dezinteresat – în timp de carantină a politicii – și să facă aceleași gesturi firești față de cei aflați în nevoie.

Noi, de la Pro România, vom rămâne consecvenți în demersurile noastre, și de fiecare dată când vom putea să facem bine, nu vom ezita, fără a aștepta altceva la schimb. Singura mulțumire e bucuria de pe chipurile celor care conștientizează că nu au fost uitați și cineva totuși se mai gândește și la ei.

Cum urmează una dintre cele mai mari sărbători a creștinătății, PRO România Buzău profită de ocazie, și urează buzoienilor un Paște liniștit care să-i ajute și să le dea puterea să depășească momentele grele prin care trece toată țara.

Iar bucuria că Domnul nostru a înviat să le însenineze zilele ce vor urma, astfel încât să primească speranța unor zile mai senine și mai fericite, odată cu tradiționalul Hristos a înviat!”, se încheie comunicatul Pro România Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.