„Am aproape 70 de ani. Să mai facă și alții!”

Firma de construcții Concas e cea mai importantă din jud. Buzău, recunoscută și la nivel național (249 de angajați, 75 mil. cifră de afaceri, sursa confidas.ro).

În condițiile în care firmele „de străzi” au cam dat chix în ultima vreme la Buzău (vezi cazurile Strabag în mun. Buzău și Oil Company Slobozia pe DJ203 K), lui Ionel Gagu (director general la Concas) i s-a propus să lărgească activitatea firmei. Mai exact să treacă de la case, blocuri și alte clădiri – la modernizarea de străzi.

„E nevoie de o firmă serioasă, din Buzău, care să-și asume astfel de lucrări mari de infrastructură și pe care să le realizeze fără să facă rabat de la calitate și să respecte termenele”, i s-a cerut lui Gagu.

„Vă mulțumesc pentru încrederea acordată, dar răspunsul meu e negativ. Am deja o vârstă, mă apropii de 70 de ani. Să mai facă și alții, lasă. Eu rămân la construcțiile mele. Plus că sunt implicat și la Romexpo”, i-a răspuns azi Ionel Gagu reporterului buzoienii.ro.

Astăzi, Ionel Gagu a preluat de la Emanoil Neagu clădirea Bibliotecii Județene pe care Concas o va reabilita în următorul an și jumătate
Gagu a semnat apoi documentele cerute de dirigintele de șantier

În orașul Buzău, Concas (firmă fondată în 1991) urmează să finalizeze la 1 septembrie noul sediu al Primăriei Buzău de la Bazar și să deschidă un șantier cu trei blocuri (Victoria Lac) în spatele amfiteatrului din Parcul Tineretului.

Ar exista și un proiect de extindere a cartierului Orizont. Loc pe câmpul din spate mai este

Citește și:

loading...

5 comentarii la „„Am aproape 70 de ani. Să mai facă și alții!”

 • Ce atâtea izmene pe călători! Urbis Serv să înființeze și un departament pentru lucrări de infrastructură. Dacă salarizarea este rezonabilă vor apare și profesioniști care să nu facă rabat de la calitate.

  Răspunde
 • Ha,ha,ha ! Pe gagu vreti sa-l prostiti cu lucrari cu adaos mic . Una e sa manipulezi pietris sau asfalt si altceva sa faci instalatii electrice ,sanitate sau termice .
  Asfaltul turnat in toamna in vadu pasii are deja cratere iar pe alocuri terenul s-a lasat cu totul
  Rigolele de pe marginea strazii sunt deja varza .

  Răspunde
 • E implicat in romexpo sal pună pe pe butuci ca sa puna mana pe teren.

  Răspunde
 • Adevarul ca ai nevoie de expertiza sa faci case strambe precum in Orizont, sa nu-i deranjam concentrarea! Nu stiu cui le-ar fi vandut, daca nu erau atatia intelectuali rasati in Buzau 🙂 Altii s-au dus pe la Spataru, pe islaz, ca le-au zis lor unii ca pamantul cu sare (campul ala statea gol degeaba, te pomenesti) de acolo e numai bun la fundatii. D-aia s-au si ingramadit in halu ala. Selectia naturala nu doarme.
  Ca uitam, dar cu inlocuitul tevilor de apa/canalizare se mai ocupa distinsul Don Gagu???

  Răspunde
 • Din ce scrie pe zidul santierului de la Bazar , lucrarea trebuia terminata de anul trecut ! Ceva penalitati ? Nu cred !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.