„Am auzit o bubuitură înainte de cutremur!”. Ipoteză: explozie a unei pungi de gaze! Epicentru între Tăbărăști și Țintești!

Mai mulți localnici din Tăbărăști afirmă ca înainte ca pământul să se miște au auzit o bubuitură, precum o explozie ce ar fi venit din subteran.

Tot localnicii au exprimat și o ipoteză:

„În zonă există gaze naturale, sunt și mai multe sonde de exploatare a gazelor ale celor de la Petrom. E posibil să fie explodat una din acest pungi de gaze din subteran”.

Ipoteza este întărită și de faptul că Institutul Național pentru Fizica Pământului a modificat informațiile inițiale. De la 15 km adâncimea a fost anunțată pe site ca fiind de doar 7,4 kilometri. Poate și de aceea, deși cutremurul a fost de doar 3,6 grade el a fost resimțit de mulți buzoieni ca fiind de 5 grade.

Foarte interesant este și că epicentrul cutremurului este plasat pe site-ul INFP în marginea dinspre Țintești a satului Tăbărăști, în spatele căii ferate Buzău – Brăila, în vecinătatea străzii gara Veche.

Citește și articolul: El este buzoianul care a produs accidentul teribil de la Constanța. „Abia se mutase, nu cunoștea zona”. Copilașul de nici doi ani a fost înmormântat azi

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „„Am auzit o bubuitură înainte de cutremur!”. Ipoteză: explozie a unei pungi de gaze! Epicentru între Tăbărăști și Țintești!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.