„Am avea două sute de mii de potențiali clienți doar în România”

„Vom înființa anul viitor la Buzău o fabrică de producere a acestor scutere de mobilitate”, a anunțat azi la Buzău C-tin Damov, directorul Green Group Buzău – firmă cu acționariat taiwanez.

Declarația a fost făcută de Damov în fața Palatului Comunal, acolo unde statul taiwanez a făcut cadou – printr-o asociație româno-taiwaneză – șase mașinuțe electrice. Beneficiari au fost șase buzoieni cu deficiențe de mobilitate.

Scuterele oferite cadou sunt produse de firma taiwaneză Karma. Taiwanul este unul dintre cei patru „tigri asiatici”, țară recunoscută mondial pentru producția de înaltă tehnologie.

Damov - Green Group
C-tin Damov: „În România sunt în jur de 200 de mii de persoane cu dizabilități motorii. Ei sun potențialii noștri clienți, dar vom produce și vinde pentru întreaga Europă”

Green Group, unul dintre cei mai mari angajatori și contribuabili din Buzău, ar urmă să-și extindă activitatea cu fabricarea acestor scutere, evident în colaborare cu compania Karma.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„Am avea două sute de mii de potențiali clienți doar în România”

  • Câte noi locuri de muncă vor fi astfel create și care va fi salariul minim net/lună al unui simplu muncitor?

  • Asta afacere care trebuie lăudată și susținută! Producția de bunuri este cheia, domnule primar! Sunt bune și mall-urile, dar dezvoltarea de durată este garantată de producția de mărfuri. Succes în atragerea de astfel de investiții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.