„Am bătut palma. Mai cumpăr teren”

Cartierul Orizont se pregătește de etapa a patra de extindere.

„Am bătut palma. M-am înțeles cu proprietarul pentru a cumpăra 2,7 hectare în spatele ultimelor case construite. Va fi etapa a patra de extindere a cartierului Orizont. Pe noul teren vom contrui 60 de vile”, a anunțat azi Ionel Gagu, directorul general al firmei Concas.

Conform antreprenorului buzoian extinderea a fost încurajată de faptul că lotul 3 a fost ocupat complet cu noi construcții (unele gata, altele în curs de amenajare), iar cererea de locuințe continuă să fie ridicată.

Bloc cu apartamente din lotul 3

Primele trei etape s-au făcut pe baza unei asocieri cu Primăria Municipiului Buzău. Faza a patra se va face pe un teren privat.

loading...

8 comentarii la „„Am bătut palma. Mai cumpăr teren”

 • Nu asfalt, nu infrastructură rutieră adecvată, nu farmacie, nu magazin, nu transport local, dar foarte scump, ca în Brașov ori București, dar slab calitativ. Se caută 60 de fraieri. Mai face Gagu niște cocioabe.

 • Terenul marcat în poza are suprafață cel puțin dublă, cam 6 hectare.
  Având în vedere că Gagu a menționat 2,7 hectare cumpărate și că va face 60 de vile (o vilă în cartier având o curte de 350 mp în medie), suprafața fazei 4 va fi în sfera celor 2,7 hectare.

 • Am vazut destul de multe case in Orizont și nivelul nu mi se pare deloc slab calitativ. Nici la nivel de casa (nu este nici lux, dar nici rabat de calitate materiale), nici la nivel de infrastructura rutiera (cel putin in zonele finalizate). Supermarket am vazut ca s-a deschis de curand in complex, iar majoritatea oamenilor de acolo au cel putin o masina si ajung rapid in zona comerciala unde au tot ce le trebuie.

  De acord, preturile sunt mari pentru Buzau, dar asta pentru ca nu prea sunt optiuni pe piata locala, in Brasov si Bucuresti sunt multe proiecte imobiliare, deci implicit exista concurenta si preturi pentru toate buzunarele, in functie de calitate si amplasare.

 • Stim, aici stam numai paria, numai hoti, numai proscrisi imbogatiti peste noapte, numai tarani cu gumarii la usa, la periferie, in cutiile lui Gagu, totul e departe de centru, ne bate crivatul, etc…

  “Maria”(ne), unde esti ?! Imi este dor de hate-ul vostru, jur ! 🙂
  Hai noroc, ma duc sa tund gazonul ala … penal…

 • Dar parcarea aia pe care ne-ati promis-o când am cumpărat unde este? Ca până una alta s-a transformat în bloc! Noroc cu vecinii de la Aqua Max ca au intelegere si ne mai lasa sa parcam la dumnealor!

 • E o vorba, poate se potrivește aici, poate nu. Nu e prost cine cere, e prost cine da. Multă sănătate ca minte daca nu a dat Dumnezeu, bucuria smecherilor.

 • Intrebati-l pe dom’ Primar, nu are treaba dezvoltatorul.
  Oricat m-ar enerva si pe mine, asta e adevarul.

 • @Nae: Si mai este o vorba: “vulpea care n-ajunge la struguri, zice că-s acri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.