„Am căzut în seara asta. Noroc că am avut 4×4. Altfel…”

Ghinion, aseară, pentru un cetățean.

„Am căzut eu în seara asta. Noroc că am avut mașina 4×4, că altfel… Am încercat sa îl pun înapoi, dar nu am reușit și nici n-am avut ceva cu care să semnalizez acel canal. Aviz celor care doresc să circule pe acolo, aveți grijă! Sat Potoceni, exact la intrare pe strada Fermei”, a adăugat păgubitul pe facebook.

Capacul respectiv ar aparține firmei care lucrează la modernizarea drumului județean.

„Noi l-am sudat deja de vreo trei ori. O s-o mai facem o dată”, a spus Dumitru Constantin, primarul din Mărăcineni.

Capacul n-ar fi dat la o parte de cineva răuvoitor, ci s-ar mișca de pe poziție în urma trecerilor repetate ale mașinilor.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „„Am căzut în seara asta. Noroc că am avut 4×4. Altfel…”

  • Schimba sudoru’ . Sigur a sudat fara electrod !!!!!

  • Domnule Tereaca, faceti o investigație jurnalistică cu privire la solutia antiderapanta pe care o împrăștie RER pe carosabil in Mun. Buzau. AI impresia, ca șofer, ca se da cu ulei, mașinile derapeaza si patineaza la plecarea de pe loc, deși carosabilul nu are zăpadă sau gheata. La fel s-a întâmplat și iarna trecută si cred ca Primăria Buzau plăteste un serviciu nejustificat către RER.

  • Asta cu soluția antiderapantă e griș cu lapte pe lângă tunurile date de distribuitorii de combustibili din petrol! Este oare la vreo pompă combustibil cu cifra octanică scrisă pe aceasta? Evident că nu, dar n-are nimeni curaj să supere statul austriac, cel ce are decizia în cea mai mare companie de distribuție de carburanți din România.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.