„Am cumpărat 1300 pt. cei de-a opta și 2500 pt. cei de-a douăsprezecea”

1300 de măști pentru elevii de-a opta și 2500 pentru cei de-a douăsprezecea vor fi oferite gratuit de PRO România Buzău.

Măștile vor fi distribuire de reprezentanții partidului elevilor care vor începe, la școală și liceu, pregătirile pentru „capacitate” și bacalaureat.

Comunicat Pro România Buzău

„Suntem siguri, la cum evoluază lucrurile, că viitorul acestei țări sunt tinerii, iar generațiile actuale de politicieni vor trebui să facă pasul firesc în spate pentru a-i lăsa pe aceștia să-și ocupe locurile pe care le merită în istoria României. Și fideli acestei devize, Organizația Buzău a PRO România s-a pregătit deja pentru a veni în sprijinul celor care, de la 1 iunie încep din nou școlile, adică elevii de clasa a opta și din anul terminal de liceu, care vor intra și în febra examenelor.

În acest sens, am achiziționat deja materiale de protecție, în special măști, care vor fi donate tuturor elevilor din aceste categorii, 1300 pentru cei de clasa a opta, și 2500 pentru cei din clasa a doisprezecea, de la toate școlile și liceele din municipiu. Cum demersul nostru este unul fără nici un fel de conotație, sperăm să nu întâmpinăm nici un fel de opoziție din partea conducerii unităților de învățământ.

De asemenea, sperăm ca gestul nostru să nu fie politizat, ci urmat și de celelalte două partide mari PSD și PNL, cu posibilități infinit mai mari din punct de vedere material, astfel încât reluarea procesului de învățământ să se desfășoare fără incidente din acest punct de vedere. Pentru că, așa cum susține primvicepreședintele Viorel Dobre,  suntem siguri că în Buzău încă există destule familii cu posibilități reduse, care nu vor putea achiziționa pentru copiii merituoși care se pregătesc pentru examene importante, materialele de protecție necesare.

Menționăm că mare parte din aceste materiale au fost achiziționate cu aportul personal al consilierului Constantin Ionescu. De fiecare dată aproape de buzoieni, în toate demersurile sale atât ca om cât și ca ales local, el și-a donat indemnizația pe trei luni, restul sumei pentru cele 3800 de măști fiind suportat din fondurile partidului”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Un comentariu la „„Am cumpărat 1300 pt. cei de-a opta și 2500 pt. cei de-a douăsprezecea”

  • Elevii din imagine stau prea apropiați. Nu mai folositi imagini ce predispun la o distanță ce conduce la o îmbolnăvire sigură.
    Folositi exemple de bună practică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.