„Am cumpărat un pui din piață. Miroase îngrozitor. Cui să mă adresez ? La DSV și la OPC e închis!”

Cătălin Amarie a cumpărat azi, puțin după ora 12.00, un pui din piață, de la unul din cele două magazine CarmOlimp.

„Când am ajuns acasă și l-am scos din pungă am constatat cu toții, din familie, că mirosea îngrozitor. M-am dus înapoi la magazin să întreb cum e posibil așa ceva. Au vrut să nu-mi mai dea puiul înapoi, că-mi dau banii pe el. Dar eu nu vreau așa ceva, dacă e stricat și pe urmă îl cumpără altcineva ?”, ne-a declarat tânărul din imagine. 

Cătălin Amariei a luat puiul și aplecat să reclame la instituțiile abilitate. Numai că atât la OPC, cât și la DSV, n-a găsit pe nimeni căruia să-i dea puiul la mirosit și, eventual, la un control amănunțit. 

„Sunt aici la DSV, pe strada Horticolei, dar n-am cui să mă adresez. A trecut totuși un domn, dar mi-a spus că dânsul lucrează la alt compartiment, nu e în măsură să preia această plângere. În rest, în curtea DSV sunt doi câini mari și negri care au început să mârâie. Domnul de mai devreme mi-a zis să vin mâine dimineață cu puiul. Stau și mă întreb și eu logic, ce credibilitate voi mai avea eu mâine dimineață ? Va fi lesne a mi se spune că n-am ținut eu puiul în condiții corespunzătoare. Și apoi, cum să bag eu puiul în frigider, să mi se împută și restul alimentelor ? ”, a conchis tânărul.


Nicușor Dinulescu, director OPC Buzău: „Duminica e închis la noi. Nu mai avem oameni care să asigure permanența. Să vină luni domnul respectiv”


Cristian Lefter, medic veterinar DSV Buzău: „A fost un reprezentant de-al nostru la piață, la laboratorul nostru, dar doar până la ora 12.00. Atât e programul sâmbăta și duminica. Domnul respectiv să țină puiul la frigider, nu e nicio problemă, și mâine dimineață să vină cu el și cu bonul aferent la sediul nostru”.


Dănuț Păle, deputat, medic veterinar, membru în Comisia de Agricultură: „Nu mi se pare în regulă. Normal ar fi fost să existe un serviciu de permanență. Cu un număr mare afișat la loc vizibil la sediul DSP Buzău. Chiar dacă cel de permanență nu era în instituție, să poată fi contactat 24 de ore din 24 și să vină la sediu atunci când există o reclamație”. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

 

loading...

6 comentarii la „„Am cumpărat un pui din piață. Miroase îngrozitor. Cui să mă adresez ? La DSV și la OPC e închis!”

 • la magazinele din piata centrala ,se gasesc produse din carne stricata, destul de frecvent.Ce-mi spune mie asta ???Ca institutiile statului cand se duc in control ,se duc in realitate dupa spaga.Eu am reclamat de cateva ori, astfel de incidente ,dar nu s-a intamplat absolut nimic.Acum am renuntat la reclamatii ,ca oricum nu se rezolva nimic si verific foarte atent ,ceea ce cumpar.

  Răspunde
 • Toate institutiile publice trebuie sa aibe personal in consemn pentru situatii speciale. Credeti ca celelalte institutii au personal suficient sa asigure continuitate ? Va asigur ca nu si totusi se straduiesc sa faca fata anumitor situatii(vezi ISU , Salvare , etc) Suntem tratati cu indiferenta de anumite organisme caci Şpaga este mai buna.

  Răspunde
 • Oameni buni carnea se cumpara ultima dupa toate cumparaturile pe care le-ai facut. El poate a cumparat si sa mai plimbat cu puiul prin 40 de grade si e normal sa il ia dracu pe pui

  Răspunde
 • eu cred ca vrea sa faca rost de bani si nu stie cum

  Răspunde
 • Azi dimineata : 15.04.2020
  Magazin Piata Centrala (primul mag)
  In contextul pandemiei ..nr de pers in mag admis 3 pers ..neobservand ca sunt a 4 a pers ..vanzatoarea a inceput o criza de histerie..jignind clientii sublim ..alungindu ne pe toti din acel magazin ..
  Nu recomand acest mag din lipsa profesionalusmului lucratoarelor de acolo ..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.