„Am dispus imputarea întregii sume!”

Sancțiune severă decisă azi de C-tin Toma împotriva unui angajat al Primăriei Buzău.

Primarului i s-a sesizat că doar trotuarul din fața casei unei angajate a Primăriei ar fi fost asfaltat preferențial.

Reclamație: „Domnule primar, cum ați putut permite așa ceva? S-au folosit utilajele trimise pe strada Libertății și materialele primăriei pentru repararea trotuarul din fața casei dânsei! Angajații primăriei au cumva alte drepturi? Sau noi nu locuim pe partea care trebuie?”


C-tin Toma: „Este într-adevar o situație care nu s-a mai întamplat în ultimii cinci ani, de când sunt primar. În urma anchetei efectuate s-a constatat ca operația de reabilitare a trotuarului s-a făcut fără știrea vecinei dvs., care este în C.O. în afara țării. Un subordonat de-al dumneaei și-a permis, crezând că-i face o surpriză plăcută, să dispună echipei de la Urbis care lucra în apropiere, să reabiliteze acel trotuar.
Am dispus imputarea întregii sume cheltuite salariatului în cauza și am luat măsuri să nu se mai repete o asemenea situație. Îmi cer scuze!”

Citește și:

loading...

15 comentarii la „„Am dispus imputarea întregii sume!”

 • Apropo de trotuare, e jungla prin oras prin fata caselor. In afara masinilor parcate si a crengilor pe sub care trebuie sa treci ghemuit (dati ajutoarele sociale chiar de pomana trantorilor, se pare), si trotuarele sunt distruse de catre cei de la case, ba sapa si lasa pamant, ba inalteaza, ba pun piatra cubica, pietris, fac ce vor din oras, parca e lumea a 3-a.

  Răspunde
 • Nu ne vom debarasa niciodată de apucăturile astea…jalnic. Sunt convins că bugetara în cauză habar n avea de intențiile subordonatului. Știți bine cum stă treaba, doamna bugetara, daca o avea și puțină funcție, ia cerut ăluia să i repare trotuarul că de nu…. Dar cine este doamna asta nu ne puteți spune? Pentru transparenta .Concluzia: să tot fii bugetar.

  Răspunde
 • Se refera la trotuarul de pe str Plevnei 55 la vila gard in gard cu Politia, sau au mai astfaltat in zona si alte trotuare in mod preferential la ordin?
  E un obicei la Buzau cand se asfalteaza printr-o zona, sa se asfalteze in mod ilegal la ordin si anumite zone din fata unor case sau blocuri unde locuiesc niste functionari publici cu pile.
  Un alt exemplu e cand s-a asfaltat strada Vladimir Maximilian din Brosteni, s-a asfaltat si in fata unei case (nr 9-11)unde ce sa vezi, din intamplare locuiesc niste pilosi la primarie.
  Trebuia dat ordin sa se aduca la forma initiala terenul, cum s-au dat ordin impotriva unor cetateni care de disperare ca primaria nu face nimic au turnat ciment din banii lor in gropile din fata portilor ca sa nu isi mai rupa picioarele si masinile in gropile alea.

  Răspunde
 • DOAMNA ARE NIȘTE VECINI VAI DE EI, SIFOANE NESIMȚITE!

  Răspunde
 • …..tot in ultimii 5 ani….cand s a asfaltat iesirea spre Pogonele,un functionar zelos de la primarie a cerut sa se asfalteze si zona de intrare la UN SINGUR agent economic la care stia ca seful sau are un MARE interes….poate verifica dom primar si il sanctioneza pe sef(sic).

  Răspunde
 • Primarul ar trebui sa fie sever si atunci cind cheltuie sume mari pentru tot soiul de nimicuri

  Răspunde
 • Cel cu afirmatia că are vecini sifoane esti pupincurist sau ai beneficiat si tu de ceva?

  Răspunde
 • Pe Str. Vladimir Maximilian s-a asfaltat frumos, apoi s-a făcut sens unic, adică nu mai ai motive sa circuli pe acolo. Acum își permit să lase bărcile cu padocul pe stradă că au spatiu și asfalt până sub poartă!!! Le-a făcut minunata Primărie domeniu semipublic, că așa au hotărât niște „deștepți” cu ștampilă. Mulțumim conducătorilor noștri!!!! Kaizen!
  Primarul spune că merge mult pe jos în oraș, dar cred că se uită mai mult în sus să nu se supere la plimbare.

  Răspunde
 • Pentru Marian Ionescu:
  De ce servicii te-ai bucurat fără a avea dreptul?
  Dacă tu ai fi nedreptățit de cineva,sfidat chiar,ai mai gândi așa? Astfel de fapte trebuie reclamate,sunt banii noștri cei folosiți abuziv. Sau tu ești „executantul” căruia,chipurile,i s-a imputat plata?

  Răspunde
 • Va plăti beneficiarul în rate lunare suma imputată și va avea reputația imaculată. Asta înseamnă sever pentru domnul Primar? Eu văd că este foarte tolerant, încurajator chiar. Dai sarcina unui Dorel, dacă ești prins, plătești în rate ( fără dobânda) iar dacă nu ești prins, nu plătești nimic. Severitate maximă! Unde a mai lucrat beneficiarul înainte de Primărie? Este din echipa fantastică adusă de pe șoseaua Brăilei? Acest ins sancționat este doar un „acar Păun” ghinionist care a pierdut premiul la întoarcerea beneficiarului din vacanță. Batista e subțire pe țambal.

  Răspunde
 • Oare sa fie doamna Preda, cea care a beneficiat de asfalt proaspat? Daca raspunsul este ,,da”, scăpați de ea domnu’ primar, are referinte negative.

  Răspunde
 • Felicitari d-lui primar pentru masurile luate. Pentru transparenta, sugerez sa se publice devizul lucrarii, factura si chitanta cu care s-a achitat contravaloarea prestatiei, utilaje, oameni si a materialelor. Conform legii, datele personale ale persoanei vinovate acoperite.

  Răspunde
 • Exact despre acel trotuar este vorba.
  Nu, nu este vorba despre d-na Preda. Banucu se numește norocoasa doamnă atât de iubită de subalterni.

  Răspunde
 • Aveți impresia că asta este scandalos? Este doar încălzirea! Cred că ceea ce a făcut domnul sancționat are și o încadrare juridică pentru care constatatorul pagubei are obligații legale. Imputarea era valabilă dacă strica roaba, lopata sau escavatorul de nervi sau din neglijență, aici este altceva. Juridic vorbind, Domnul primar s-ar fi aflat într-o dilemă. Noroc că pentru asta sunt comisii „specializate” și special constituite.

  Răspunde
 • @Kaizen juridic să sperăm că s-a sesizat din oficiu comandantul Laurențiu Pantazi!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.