emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

„Am fost acolo, vă povestesc tot… Deodată am auzit buf!”

„Domnule reporter, ca să nu se mai facă speculații, am ales să mă destăinui dvs., să vă spun ce s-a întâmplat. Am nevoie și eu de asta, pentru psihicul meu, grav afectat”.

Reporterul buzoienii.ro va reproduce mai jos tot ce i s-a spus.

„Am fost opt inși în parcare. Doar patru (Eduard, Vlad, Mario și „Rudu”) au sărit gardul și au intrat în clădire. Noi, ceilalți patru, am rămas în parcare. La un moment dat, s-a auzit un buf puternic.

După câteva minute, Eduard a sărit gardul înapoi. Ne-a spus că Mario a căzut de sus și probabil a murit. Am crezut că glumește, nu l-am luat în seamă.

După alte zeci de secunde, au sărit și ceilalți doi. Vlad și „Rudu”. Când au povestit și ei același lucru mi-am dat seama că e adevărat și că e grav.

Ei au propus să fugim toți și să nu spunem ce s-a întâmplat. Dar eu n-am fost de acord. Imediat am sărit gardul, din parcare în curte. L-am găsit pe Mario jos, lângă clădire, pe ciment, într-o baltă de sânge. Inconștient.

Am sperat că e doar leșinat. L-am strigat, zgâlțâit, nimic. I-am pus mâna la gât, nu mai avea puls. Atunci mi-am dat seama că a murit. Avea răni mari la cap. A căzut, de sus, pe ciment. Atunci am sunat la 112 și am anunțat”.

Puștiul care ne-a relatat cele de mai sus ne-a mai spus că „am ținut să vă spun toate astea pentru că simt că nu mai pot. Mi-e foarte greu să trăiesc cu asta. Mi-e rău, cred că am nevoie de un psiholog. Încă mai am pe mâini sângele lui Mario…”

Citește și:

loading...

Un comentariu la „„Am fost acolo, vă povestesc tot… Deodată am auzit buf!”

  • Din relatarea de mai sus nu se intelege clar daca acest baiat a vazut cu ochii lui momentul in care acel Mario a cazut. Din cate se pare nici el, nici ceilalti nu pot descrie clar momentul fatal.
    Acum zic si eu cum zic engleJii:
    ,,Ma tem ca” … totul sa nu se reduca doar la o crima de gelozie intre doi iubiti. Sper ca poza celui cu ruleta pe pantalon va da de gandit celor care ancheteaza cazul vizitatorilor nocturni in paduchelnita aceea insalubra si ce preocupari inalte aveau ei in acel loc si la acele ore tarzii. Sa fie mai curiosi in privinta ,,ritualurilor” practicate de gasca in cladirea pustie.
    Daca este vorba de droguri, atunci poate fi vorba cam de orice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.