„Am început azi, vom continua în tot județul”

În această dimineață, echipa comună compusă din reprezentanți ai CJ Buzău, Poliției Rutiere și ISCTR a efectuat primul control din acest an privitor la condițiile în care se desfășoară transportul județean de persoane.

În frunte cu vicele CJ Buzău, Adrian Petre, controlorii s-au postat la intrarea în Rm. Sărat, vizate fiind cursele din municipiu către comunele învecinate și orașul Buzău.

„Am descoperit, ca de obicei, călători în picioare, nerespectarea programului și defecțiuni tehnice ale autovehiculelor de transport. Controlul de azi de la Rm. Sărat a fost primul, vom continua în zilele viitoare pe toate traseele până când transportatorii vor înțelege să asigure condiții civilizate clienților”, a anunțat vicele CJ Buzău, Adrian Petre.

Mai jos este prezentată o galerie foto de la razia din această dimineață.

Citește și articolul: Mai e puțin și va ajunge și la ei! Azi, vizită în teren. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„Am început azi, vom continua în tot județul”

  • Ar cam trebui ca domnii de la CJ Buzau alături de Poliția Rutieră și RAR Buzău sa meargă cu mașinile și prin oras apoi sa plateasca pagubele produse de drumuri mașinilor noastre asa cum si noi plătim multe de pomana .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.