„Am plecat de la PNL și voi candida!”

Dublu anunț făcut în această seară de C-tin Ionescu la Campus TV.

„Am decis să demisionez din PNL și să mă înscriu în Pro România. De asemenea, pot să anunț că voi fi candidatul Pro România la Primăria Buzău”, a spus Ionescu.

Acesta își va păstra mandatul de consilier local (în cele 3-4 luni rămase) întrucât a fost ales în această funcție în 2016 ca independent.

„Contracandidatul meu e domnul Toma. Vor mai fi și alții, dar eu cu Toma mă voi bate. Plecăm în cursă cu șanse egale”, a spus Ionescu.

Acesta a ales să plece din PNL întrucât organizația Buzău a întârziat, după opinia sa nepermis de mult, anunțarea unui candidat. Mai mult, erau zvonuri că nu Ionescu ar fi fost alesul ci, mai degrabă, Andrei Neder.

Ionescu a anunțat în aceeași emisiune și la ce funcție va candida Carmen Ichim, intrată de asemenea în Pro România – CLICK AICI.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„Am plecat de la PNL și voi candida!”

  • Plecaţi în cursă cu şanse disproporţionate. Toma e cu mult deasupra ta în preferinţele publicului. Pentru că a demonstrat un lucru: REALIZĂRI EDILITARE. Cartea ta de vizită care e? Ce ai făcut dumneata pentru oraşul ăsta? Crezi că buzoienii or să te voteze doar pentru că te ştiu din vedere de pe vremea când erai vicele Gelatului? Să zici mersi dacă o să obţii un umil 6%, fotoliul de primar nu e pentru tine. Cu coada între picioare ai să ieşi din această cursă !

  • De la dreapta la stanga, uite asa se joaca fata !!! Stai acasa bre ca nu te voteaza nimeni.

  • Ești la fel de blatist ca Romanescu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.